Τα παιδιά του Λέοναρντ Μπερνστάιν έμειναν κατάπληκτα όταν είδαν για πρώτη φορά τον Μπράντλεϊ Κούπερ  στο ρόλο του διάσημου μαέστρου και συνθέτη.

«Μας κόπηκε η ανάσα» δήλωσε στο Variety η Τζέιμι Μπερνστάιν  στην προβολή της ταινίας «Maestro» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε κάποιες φωτογραφίες μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε λίγο ότι ήταν ο Μπράντλεϊ, αλλά υπήρχαν ορισμένες φωτογραφίες που λέγαμε: «Ω, Θεέ μου!». Ήταν απίστευτα τέλειος».

«Είχα μία κλήση Face Time και δεν αναγνώρισα τον αριθμό. Αλλά το ρίσκαρα και ήταν ο «πατέρας μου» σε μεγάλη ηλικία» πρόσθεσε η Νίνα Μαρία Φελίσια Μπερνστάιν. «Φυσικά, ήταν ο Μπράντλεϊ. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Είχε τσιγάρο και με τα γυαλιά, ήταν τόσο τέλειος».

Αποκάλυψαν ότι χάρισαν στους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας αγαπημένα αντικείμενα των γονιών τους. Στον Κούπερ μία τσάντα του Μπερνστάιν ενώ στη Κάρεϊ Μάλιγκαν τον χρυσό αναπτήρα της μητέρας τους. Ενώ επέτρεψαν να γίνουν γυρίσματα στο εξοχικό σπίτι της οικογένειάς τους στο Φέρφιλντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανοίξαμε κυριολεκτικά τις πόρτες μας στον Μπράντλεϊ και στο συνεργείο» είπε χαριτολογώντας η Τζέιμι πρόσθέτοντας ότι ο Κούπερ φοράει στην ταινία ένα από τα μπουρνούζια του συνθέτη ενώ η «Κάρεϊ ένα φόρεμα της μητέρας μας».

Σημειώνεται ότι στην προβολή της ταινίας ο Μπράντλεϊ Κούπερ «έδωσε το παρών» χωρίς να κάνει δηλώσεις λόγω της απεργίας των ηθοποιών ενώ η Μάλιγκαν δεν παρευρέθηκε.

Το «Maestro» θα κάνει ντεμπούτο σε επιλεγμένες αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου, πριν προβληθεί στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης