Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Avatar 2» για το 2019 και στον επίσημο λογαριασμό του franchise στο twitter ανέβηκε μία φωτογραφία από το τεράστιο σετ, η οποία έχει σε πρώτο πλάνο το σκάφος Sea Dragon από τη νέα ταινία.

Εφέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το «Avatar», την ταινία που έγινε όχι απλά blockbuster, αλλά εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών. Η υπόθεση διαδραματίζεται στα μέσα του 22ού αιώνα, στον πλανήτη Πανδώρα όπου κατοικεί η φιλήσυχη φυλή των Να’βι και στον οποίο υπάρχει ένα πολύτιμο ορυκτό, το ουνομπταίνιο, απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπινου γένους. Μια αμερικανική εταιρεία έχει αναλάβει να εξορύξει το ορυκτό, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα τον πεζοναύτη Τζέικ Σάλι, υπό τις οδηγίες της Δόκτωρ Γκρέις Ογκουστίν. Μεταφέρεται ως avatar και σιγά σιγά μετεξελίσσεται σε αληθινό μέλος της φυλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζέιμς Κάμερον, που έχει δηλώσει ότι θα κάνει συνολικά τέσσερα σίκουελ της ταινίας, γυρίζει συγχρόνως το δεύτερο και το τρίτο.

Το «Avatar 2», παραγωγή της 20th Century Fox, θα βγει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2021, με τους βασικούς πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας -Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόε Σαλντάνα, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Στίβεν Λανγκ, Ματ Τζέραλντ- και μαζί τους Κέιτ Γουίνσλετ, Έντι Φάλκο, Βιν Ντίζελ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης