Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Η Φλάβια Σγκόιφο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Romantic Fools» του Rich Orloff, σε σκηνοθεσία Keith DiRienzo στο Roebuck Theatre στην καρδιά της Times Square.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεννημένη στο Μιλάνο και μεγαλωμένη στην Αθήνα, η Φλάβια δεν σταμάτησε ποτέ να κυνηγάει τα όνειρά της και τώρα κάνει καριέρα στη Νέα Υόρκη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έπειτα από οντισιόν κέρδισε τη συμμετοχή της στην πρώτη της θεατρική παράσταση στη Νέα Υόρκη.

Η Φλάβια Σγκόιφο μίλησε στο zougla.gr για την παράσταση «Romantic Fools» και εξήγησε τις ιδιαιτερότητες του έργου και του ρόλου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι η πρώτη μου παράσταση στη Νέα Υόρκη… Η υποκριτική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι το στοίχημα μου επειδή θεωρώ ότι δεν ξεκίνησα με κανένα ταλέντο. Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με σκληρή δουλειά».

 H πολυτάλαντη καλλιτέχνις αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια.



Ακούστε τη συνέντευξη:

Λίγα λόγια για τη Φλάβια Σγκόιφο:

Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. και της Ανωτέρας δραματικής σχολής Τράγκα, ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε αρκετές ελληνικές παραγωγές.
 
Τον Μάιο αποφοίτησε από το New York Conservatory for Dramatic Arts όπου σπούδασε για δυο χρόνια «acting for film and television» με δύο υποτροφίες.

Παράλληλα με την ηθοποιία, η Flavia ξεδιπλώνει το ταλέντο της και στη συγγραφή ταινιών και θεατρικών έργων. Έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην ιντερνετική σειρά «Typecast» η οποία επιλέχθηκε από το φεστιβάλ κινηματογράφου και τηλεόρασης ITVFEST που διοργανώνεται από το κανάλι HBO και στις αρχές του Οκτωβρίου η Φλάβια θα πάει στο φεστιβάλ στο Vermont για να μιλήσει με έναν παραγωγό για τις προοπτικές της σειράς. Η σειρά λέγεται Typecast και μπορεί κανείς να τη δει στο YouTube .

Δείτε το τρέιλερ της σειράς Typecast:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης