Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Κάμερα – Φωτογραφίες: Nίκος Χριστοφάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαριάννα Κάλμπαρη, καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, μίλησε στο zougla.gr στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του προγράμματος της σεζόν 2016- 2017.

Η καταξιωμένη σκηνοθέτις εξήγησε τους λόγους επιτυχίας της χρονιάς που πέρασε και τόνισε την αξία της πολυφωνίας με ανθρώπους που πιστεύουν στη συλλογικότητα. 

Η Μαριάννα Κάλμπαρη  ερωτηθείσα αν είναι αισιόδοξη για το μέλλον του Θεάτρου Τέχνης ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πίστη μου ότι θα τα καταφέρουμε βασίζεται στο γεγονός ότι πιστεύω στη δύναμη και στη χρησιμότητα του θεάτρου .Το θέατρο καλύπτει μια βαθιά ανάγκη όλων μας. Είναι ένα παράθυρο σε ιδέες σε αξίες και αισθήματα και μας βοηθάει να προχωρήσουμε».

Παράλληλα αποκάλυψε τι ονειρεύεται για το Θέατρο Τέχνης καθώς και για τη δική της καλλιτεχνική διαδρομή.

«Η τέχνη μπορεί να αλλάξει τη ζωή όλων των ανθρώπων. Η μόνη σωτηρία μας είναι ο πολιτισμός και η παιδεία. Ο πολιτισμός πιστεύω βαθιά μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη», επεσήμανε η ταλαντούχα καλλιτέχνις.

Δείτε τη συνέντευξη:

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Στάθης Λιβαθινός, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Βασίλης Παπαβασιλείου, ο Θεόδωρος Γράμψας και πολλοί άλλοι.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου με τη Μ. Κάλμπαρη:

Δείτε το βίντεο με τον Σ.Κραουνάκη από τη συνέντευξη τύπου:

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης