Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη
 
Η Κυριακή Δερέμπεη είναι μια πολυτάλαντη καλλιτέχνις, η οποία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει γεμίσει τις μουσικές αποσκευές της με πολύτιμα εφόδια, προκειμένου να κάνει μία αξιόλογη καριέρα.
 
Την έχουν χαρακτηρίσει «παιδί- θαύμα» του παραδοσιακού τραγουδιού και «νεότερη φωνή της παράδοσης», καθώς διαθέτει μια χαρισματική, μελωδική και μεστή φωνή που σε ταξιδεύει.

Εντούτοις αυτό που πραγματικά την κάνει να ξεχωρίζει και να λάμπει είναι η έμφυτη ευγένεια της και η πολυσχιδής προσωπικότητα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω άλλον δρόμο παρά μόνο αυτόν της μουσικής» εξομολογείται στο zougla.gr η Κυριακή Δερέμπεη, η οποία προέρχεται από μία μουσική οικογένεια της Θεσσαλονίκης.

Η ταλαντούχα μουσικός παράλληλα αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της διαδρομή, την οποία φωτίζουν τα δύο  τραγούδια της το «Κάιρο» και τα «Κόκκινα φεγγάρια» καθώς και στα   σχέδια της που εφέτος συμπεριλαμβάνουν τη δυναμική της παρουσία σε μουσική σκηνή της Αθήνας.

«Θέλω να υπηρετήσω το καλό ελληνικό τραγούδι και να υπάρχει συνέπεια και συνέχεια. Ονειρεύομαι να κάνω αυτό που αγαπώ με σύνεση και ευπρέπεια και πάνω από όλα με σεβασμό στο αντικείμενο, καθώς η μουσική, που μας δίνεται είναι ένα θείο δώρο και πρέπει να την υπηρετούμε επάξια» τονίζει η χαρισματική ερμηνεύτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο επάγγελμα του μουσικού είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα διότι υπάρχουν πολλές κόντρες, πολύς ανταγωνισμός και νομίζω ότι κερδίζει και μπορεί να κρατηθεί σταθερά στην αξία του και στη θέση του αυτός που έχει ήθος» προσθέτει η Κυριακή αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον χώρο της μουσικής.
 

«Το φευγιό δεν είναι λύση στις μέρες μας. Πρέπει να μείνουμε εδώ και να παλέψουμε γιατί είμαστε Έλληνες και αν φυγουμε εμείς μετά τι θα γίνει; Έχουμε πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις εξελίξουμε εδώ στη χώρα μας.

»Θα μου λείψει πολύ η Θεσσαλονίκη αλλά μου αρέσει και η Αθήνα κάθε μερος της Ελλάδας είναι όμορφο αρκεί να έχεις ανθρώπους παυ αγαπάς και σε αγαπούν» ανέφερε καταλήγοντας η ανερχόμενη τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:
 

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης