Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη
Κάμερα – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», και «Άντρες έτοιμοι για όλα» συνεχίζουν την πορεία τους στο θέατρο Λαμπέτη με μία νέα κωμωδία με τίτλο «Βάφτα μαύρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο συγγραφείς – μέτρ της ελληνικής φαρσοκωμωδίας παρουσιάζουν μια καινούργια κωμωδία με το ίδιο πάντα επίκεντρο, τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε αθηναϊκή σκηνή. Το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι».

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στο zougla.gr και τόνισε τις ιδιαιτερότητες της παράστασης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ανέφερε: «Το έργο μας γέρνει περισσότερο στην κωμωδία παρά στη φάρσα και έχει θέμα του την απληστία. θέλουμε να υπενθυμίσουμε αυτά που όλοι ξέρουμε αλλά κάνουμε ότι αγνοούμε. Προσδοκούμε ο κόσμος να γελάσει και να αγαπήσει την παράσταση. Η επαλήθευση μιας κωμωδίας είναι πρώτα από όλα το γέλιο».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Μιχάλη Ρέππα:

Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε στο zougla.gr και τόνισε τις ιδιαιτερότητες του έργου και του ρόλου της.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κείμενο επεσήμανε η δημοφιλής ηθοποιός. Παράλληλα αναφερόμενη στους συνεργάτες της υπογράμμισε: «Έχουμε ξανασυνεργαστεί και είμαστε άνθρωποι με κοινούς κώδικες κι αυτό είναι ευχάριστο για μας. Το γεγονός ότι μιλάμε κοινή γλώσσα μας ξεκουράζει».

Ακόμη  η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε «Ο στόχος της παράστασης είναι ο κόσμος να διασκεδάσει.. Δε θα το βάλουμε κάτω πορευόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης της Νικολέττας Βλαβιανού:



Η Μαίρη Σταυρακέλλη μίλησε στο zougla.gr και ανέφερε  πως πρόκειται για μια υπέροχη νεοελληνική – μαύρη κωμωδία που αφορά απόλυτα την εποχή μας και τόνισε τις ιδιαιτερότητες του ρόλου της.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους επιτυχίας των έργων των Ρέππα- Παπαθανασίου και υπογράμμισε:

«Πιστεύω ότι η επιτυχία δεν είναι κάτι τυχαίο… Το χιούμορ είναι ακραίο και αληθινό σε αυτήν την παράσταση».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης της Μαίρης Σταυρακέλλη:



Ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε στο zougla.gr και τόνισε πως πρόκειται για μια καθαρόαιμη μαύρη κωμωδία που θα μπορούσε να παρουσιαστεί άνετα σε θεατρική σκηνή του Λονδίνου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του και αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Χάρη Γρηγορόπουλου:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης