Ο Γάλλος φωτογράφος Olivier Kervern φωτογράφισε στους δρόμους του Παλέρμο, του Μοντέλο και της Τζιμπελίνα, στη Σικελία τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 για τη νέα διαφημιστική εκστρατεία του Jil Sander

Το ζευγάρι σχεδιαστών Lucie και Luke Meier του Jil Sander προσκάλεσε τον φωτογράφο στη Σικελία για να δώσει συνέχεια στη σειρά των διαφημιστικών – οδοιπορικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα είναι εικόνες, στις οποίες διακρίνεται η ήσυχη κομψότητα της συλλογής των σχεδιαστών, που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και διακρίνεται για τις καθαρές γραμμές.

«Δεν υπάρχει άλλο μέρος, στο οποία τα στρώματα της ιστορίας, το φως και η σκιά, η καθαρότητα και η ποικιλομορφία, η φύση και όσα έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος να συγχωνεύονται, όπως στη Σικελία και στο Παλέρμο» αναφέρουν οι σχεδιαστές και ζευγάρι στη ζωή.

Οι φωτογραφίες αποτελούν ταυτόχρονα μία πύλη μεταφοράς προς τον έξω κόσμο σε μία περίοδο που οι περισσότεροι μένουν στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Olivier Kervern πιστεύει ότι μέσα στη φωτογραφία υπάρχουν φευγαλέες στιγμές ελευθερίας και αλήθειας. Σε αυτές τις εικόνες οι γυναίκες και οι άνδρες του Jil Sander ταξιδεύουν. Οι σκιές, οι αντανακλάσεις και τα φώτα διαγράφονται και συγχωνεύονται ταυτόχρονα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης