Εν μέσω πανδημίας, ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους κοινωνικοποίησης είναι να σχηματιστεί μια «κάψουλα» ή μια κλειστή «κοινωνική φούσκα ανθρώπων» οι οποίοι συναντιούνται μόνο μεταξύ τους και ακολουθούν τους ίδιους υγειονομικούς κανόνες.

Την περασμένη χρονιά στη ίδια «κάψουλα» βρέθηκαν η Τέιλορ Σουίφτ και η Ζόι Κράβιτζ. Μάλιστα η Τέιλορ Σουίφτ βοήθησε την ηθοποιό, κόρη του τραγουδιστή Λένι Κράβιτζ να φωτογραφηθεί για τους New York Times.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρχισυντάκτης του NYT Magazine Τζέικ Σίλβερσταϊν δήλωσε στο WWD ότι η Τέιλορ Σουίφτ βοήθησε στη φωτογράφιση της Κράβιτζ για το τεύχος Δεκεμβρίου «Great Performers». Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα πρωτόκολλα προστασίας από τον Covid-19, το περιοδικό επέλεξε να φωτογραφίσει την Κράβιτζ από απόσταση, ειδικά επειδή η ηθοποιός έπρεπε να τηρήσει αυστηρές οδηγίες, ενώ συμμετείχε στα γυρίσματα μιας ταινίας (πιθανότατα The Batman).

Η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ ήταν στην «κάψουλά» της και δήλωσε πρόθυμη να βοηθήσει, ανέφερε ο Σίλβερσταϊν.

Ο φωτογράφος Κρίστοφερ Άντερσον έδωσε οδηγίες στην Κράβιτζ για τη φωτογράφιση από απόσταση με τον φορητό υπολογιστή του από το σπίτι του στο Παρίσι, ενώ η Σουίφτ βοήθησε ρυθμίζοντας προσωπικά τις λήψεις και τις γωνίες της κάμερας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ζόι Κράβιτζ πέρασε αρκετό χρόνο πέρσι στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας The Batman και η Τέιλορ Σουίφτ ήταν στην ίδια πόλη με τον σύντροφό της, Τζο Άλγουιν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης