ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το Αερόπλοιο, η παιδική σκηνή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, ολοκληρώνει την Κυριακή 4 Μαρτίου τις παραστάσεις του παιδικού έργου «Της φωτιάς, του ανέμου και του δρόμου δίχως γυρισμό» του Νίκου Καμτσή, που κέρδισε τις εντυπώσεις εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο παγκόσμιο φεστιβάλ παιδικού θεάτρου στην Ουάσιγκτον τον Οκτώβριο που μας πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για το έργο:
Η ιστορία τριών αδελφών, βασιλόπουλων που ξεκίνησαν να φέρουν το γιατρικό για τα μάτια του βασιλιά- πατέρας τους. Μέσα από φανταστικά κατορθώματα, κωμικά και γουστόζικα, μουσική και τραγούδια, με την συμμετοχή και τη βοήθεια των μικρών θεατών, ο μικρός γιος με την γνώση και την εξυπνάδα του τα καταφέρνει. Ξεπερνάει εμπόδια και παλεύει με δυνάμεις υπερφυσικές.

Χρησιμοποιώντας όλα τα θεατρικά μέσα (μάσκες, κούκλες, σκιές, ομπρέλες και …σκούπες που μιλάν σαν άνθρωποι) η παράσταση του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ θα ξετυλίξει μπροστά στα μάτια των παιδιών ηρωικές περιπέτειες, κόσμους μαγικούς, φανταστικούς, γοητευτικούς και ήρωες κωμικούς και συγκινητικούς, βγαλμένους από την ελληνική αφηγηματική παράδοση, που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή των μικρών και μεγάλων θεατών.

Τα τελευταία 9 χρόνια το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ σχεδόν αποκλειστικά ασχολείται με τα παραμύθια παρουσιάζοντας όχι μόνο παραστάσεις αλλά συμμετέχοντας σε συνέδρια και δημιουργώντας DVD, WEBSITES, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Κείμενο – σκηνοθεσία : Νίκος Καμτσής
Σκηνικά – κοστούμια : Μίκα Πανάγου
Πρωτότυπη Μουσική : Χρήστος Ξενάκης
Video : Γιώργος Αλεξίου

ΠΑΙΖΟΥΝ :
Ελένη Αδαμίδου, Περσεφόνη Κατσανούλη, Δανάη Σδούγκου

ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ
Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, 11361-Αθήνα
τηλ. 2108656004 και 210-8624392
http://www.topos-allou.gr
toposallou@marinet.gr

ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης