Το νέο Reverb Festival  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Τo Reverb Festival έχει σκοπό να αναδείξει την αυθεντική εναλλακτική κουλτούρα της Αθήνας μέσα από τις διαφορετικές μορφές τέχνης, τη διαφορετικότητα των συντελεστών, την ποικιλομορφία και την πολυφυλετικότητα, με απώτερο στόχο την ανάδειξη της δύναμης της ενότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση Reverb Festival θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, από τη Modular Expansion και με την υποστήριξη των Athens Cocktails.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 16:00 έως τις 23:30, με ελεύθερη είσοδο και παρουσία καταξιωμένων discjockey σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής – Clubkid, George Apergis, Lockbird, Loo και PJ Mugiwara– δίνοντας ήχο και χρώμα στην εκδήλωση. Επίσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για θεατρικές παραστάσεις και Drag Show, από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και πιο συγκεκριμένα από τις Tammy Tsanaka και Reject.Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γευτούν τα, προτεινόμενα από επαγγελματίες του χώρου και σε προνομιακές τιμές για το κοινό, ποτά και cocktails στην τιμή των 6€ και, φυσικά, άφθονη μπίρα ποτήρι στην τιμή των 4€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης