Κάποτε υπήρχε μια αυτοκρατορία που την έλεγαν Βυζάντιο. Υπήρξε φάρος πολιτισμού και πηγή τεχνών και γραμμάτων. Διέδωσε το χριστιανισμό σε όλη του την επικράτεια, ακόμα και εκτός αυτής, και η ευημερία επικρατούσε σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Μια μέρα, όμως, ήρθαν κάποιοι Τούρκοι και πήραν την Κωνσταντινούπολη τελειώνοντας τη χρυσή αυτή εποχή. Τα χρόνια πέρασαν και αυτοί οι Τούρκοι πλέον είναι φίλοι και σύμμαχοι μας. Βέβαια, σκότωσαν ‘’λίγο’’ κόσμο στον Πόντο, έδιωξαν και κατακρεούργησαν κάποιους Αρμένιους, συνώστισαν μερικούς στην προκυμαία της Σμύρνης και τέλος ήρθαν με τις ευλογίες του ιμπεριαλισμού και των δικών μας λαθών στην Κύπρο σκότωσαν, αιχμαλώτισαν και εποίκησαν το ένα τρίτο του νησιού. Εν έτει 2013 οι γείτονες μας κάνουν λίγους τσαμπουκάδες αλλά επειδή είναι καλοί μας φίλοι και επειδή δεν θέλουμε να τους θυμώνουμε είμαστε καλά παιδιά, τρώμε μαζί τους, άμα λάχει κάνουμε και κάμποσες παραχωρήσεις και περνάμε τέλεια.

Στην πιο πάνω παράγραφο αποτυπώνεται το σημερινό πνεύμα του νεοέλληνα. Αυτή η ιστοριούλα διδάσκεται(;) στα σχολεία μας και αυτή καλλιεργείται στη συνείδηση του κόσμου από τους πολιτικούς μας. Ακούμε τούρκος και φοβόμαστε, τρέμουμε. Τους νομίζουμε για υπερδύναμη που είναι έτοιμη να μας κατασπαράξει όποτε το θέλει. Τους συνοδεύει η φήμη του σφαγέα βέβαια, αλλά ακόμα και αυτό απαγορεύεται να το καταδικάσουμε γιατί θα τους ερεθίσουμε. Η ηττοπάθεια ή καλύτερα ο νεοραγιαδισμός και τα συμφέροντα των κυβερνήσεων θέλουν τον σημερινό Έλληνα να σιωπά και υπομένει όλες τις αδικίες. Η περηφάνια και η λεβεντιά του ένδοξου παρελθόντος έδωσαν την θέση τους στον ωχαδερφισμό, την καλοπέραση και την ηττοπάθεια. Θυμηθήκαμε να αντιδράσουμε όταν μας πήραν τα λεφτά μας, αλλά ήταν αργά, και μετά πάλι πέσαμε στην μίζερη ρουτίνα. Εθνικό φρόνιμα μηδέν, πίστη υπό το μηδέν και ας τα να πάνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως, οι απέναντι ‘’φίλοι’’ μας δείχνουν να τα πηγαίνουν μια χαρά. Έχοντας χτίσει την αυτοκρατορία τους με το αίμα των λαών της Μικράς Ασίας, συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό τους έργο. Δείχνουν σαν να πλάστηκαν γι’ αυτό. Γενοκτονίες, βιασμοί, βίαιοι εξισλαμισμοί και λεηλασίες υπάρχουν στο DNA τους.

Η μια από τις δύο γενοκτονίες που διέπραξαν αφορά εμάς τους Έλληνες και αναφέρομαι σε αυτή των Ποντίων. Έχοντας βάλει στόχο τους χριστιανικούς πληθυσμούς των Ποντίων και των Αρμενίων, που τους θεωρούσαν επικίνδυνους, οργάνωσαν σφαγές με την υπόδειξη Γερμανών αξιωματικών για να τους αφανίσουν. Στόχος ήταν να μειωθούν οι άπιστοι (χριστιανοί) και να εγκαταλείψουν τις βλέψεις τους για αυτονομία. Επίσης, θα εξαφάνιζαν μια για πάντα τους μισητούς ρωμιούς, που εκπροσωπούσαν με το Πατριαρχείο το Βυζάντιο και, κατά δεύτερο λόγο, θα εξυπηρετούνταν τα συμφέροντα των Γερμανών στην περιοχή.

Εμείς λοιπόν, θέλουμε να έχουμε φίλους αυτούς του χασάπηδες. Έτσι παθαίνει όμως ένα λαός που δεν διδάσκεται ΣΩΣΤΑ την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. Τα υπουργεία παιδείας ή παραπαιδείας σε Ελλάδα και Κύπρο θεώρησαν σωστό ότι δεν πρέπει να ξέρουν οι έφηβοι για τα γεγονότα της γενοκτονίας. Όπως επίσης αρκετοί δεν γνωρίζουν για την εισβολή στην Κύπρo το ‘74 και γενικά για τα εθνικά μας θέματα. Οι ‘’σοφοί’’ που μας κυβερνούν θέλουν το νέο άβουλο και υποχείριο. Προσπαθούν να αλλοιώσουν την εθνική μας ταυτότητα κάνοντας μας να ξεχάσουμε. Δυστυχώς, βλέπουμε νέους να ζουν στο πνεύμα του υπερκαταναλωτισμού και της αποχαύνωσης του υπολογιστή. Έτσι ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ την κοινωνία μας, κύριοι πολιτικάντηδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση αυτή δείχνει την δική ικανότητα να καταστρέφετε το αύριο του ελληνισμού. Επίσης, δείχνει την ανικανότητα σας να πατήσετε πόδι στους φονιάδες γείτονες. Πώς γίνεται να μην γίνονται προσπάθειες να αναγνωριστεί παγκοσμίως η γενοκτονία των Ποντίων; Γιατί δεν υπάρχει μια ενιαία εξωτερική πολιτική Ελλάδας-Κύπρου με την οποία θα βάλουμε την Τουρκία στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα εγκλήματα της το ‘74; Γιατί προωθείτε συνεχώς προδοτικά σχέδια εις βάρος του Ελληνισμού της Κύπρου και γιατί δεν προχωρά το θέμα της ΑΟΖ της Ελλάδας; Με τη στάση σας δείχνετε ότι η ροή αίματος που άρχισε το 1453 θέλετε να συνεχίσει. Με την νεολαία μαρασμένη, το εθνικό φρόνιμα χαμηλό και την φτιαχτή οικονομική κρίση που μας κουβαλήσατε με τα αφεντικά σας, μας έχετε στον αναπνευστήρα.

Οι πεντέμισι αιώνες βαμμένοι με αίμα θα αυξηθούν αν δεν ξυπνήσουμε. Χρειάζεται ανύψωση του εθνικού φρονήματος και κυρίως ανασυγκρότηση της κοινωνίας. Επιτέλους, να πάψει να υπάρχει αυτή η υποδούλωση στα κόμματα και στα θέλω τους. Χορτάσαμε από τους διάφορους ηγετίσκους. Τώρα θέλουμε πραγματικούς ηγέτες να πάρουν τον Ελληνισμό στις πλάτες τους και να το φέρουν εκεί που του αξίζει. Επειδή προς το παρόν δεν φαίνεται κανένας στον ορίζοντα, το μόνο που μας απομένει να κάνουμε είναι ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ, διάδοση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ.

* Ο Χρυσόστομος Λουκά είναι φοιτητής Ιατρικής.
Πηγή: philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης