Από την Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 14.30 και για το επόμενο 24ωρο, το πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT του ΟΤΕ ΤV, περιλαμβάνει 26 συνδέσεις με το Ρίο, προκειμένου να μη χάσουμε στιγμή από όσα συμβαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες και μέσω κινητού, τάμπλετ ή λαπτοπ, από την υπηρεσία OTE TV GO.

Μετά τη μεγάλη ανατροπή της πρεμιέρας, η εθνική ομάδα πόλο συναντά την Δευτέρα 8/8, στις 15.00 την παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σερβία. Στις 16.20, στο OTE SPORT 1HD η Γαλλία αναζητά την πρώτη της νίκη, εναντίον της Ιταλίας που σώθηκε στην εκπνοή της πρεμιέρας με την Ισπανία. Την ίδια ώρα (15.00), στο OTE SPORT 2HD δεν χάνουμε την προκριματική φάση στο ατομικό γυναικών σπάθης, στην οποία μετέχει η Βάσω Βουγιούκα. Ο τελικός του αγωνίσματος θα μεταδοθεί στις 22.15, από το OTE SPORT 2HD.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 19.00, μεταφερόμαστε μέσω του OTE SPORT 3HD, στο τουρνουά της κολύμβησης που έχει ήδη ανανεώσει τρία παγκόσμια ρεκόρ στην προκριματική φάση. Στις 19.27 ο Στέφανος Δημητριάδης παίρνει μέρος στα προκριματικά των 200 μέτρων πεταλούδας. Το εν λόγω αγώνισμα είναι και το πρώτο ατομικό που εμφανίζεται ο μεγάλος ρέκορντμαν Μάικλ Φελπς, που τα ξημερώματα της Δευτέρας κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο με την ομάδα των ΗΠΑ στα 400 μέτρα ελεύθερο.

Στο OTE SPORT 2HD στις 20.15, οι δευτεραθλητές κόσμου στο μπάσκετ, Σέρβοι αγωνίζονται εναντίον της Αυστραλίας που έκανε την έκπληξη της πρεμιέρας, επικρατώντας της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Γαλλίας, ενώ στο ίδιο κανάλι βλέπουμε και το ματς ΗΠΑ- Βενεζουέλα, στη 01.00. Λίγο νωρίτερα, στις 00.45 στο OTE SPORT 4HD συνδεόμαστε με το τουρνουά τένις που έχει αποκτήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον, έπειτα από τον αποκλεισμό του Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Αργεντινό Χοάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Το τουρνουά στο πόλο ανδρών συνεχίζεται στη 01.30, στο OTE SPORT 1HD, όπου αρχικά παρακολουθούμε τον αγώνα Ιαπωνία-Βραζιλία, ομάδων που ανήκουν στον όμιλο της Ελλάδας, ενώ στις 02.50 ξεκινάει το Κροατία-Μαυροβούνιο. Στο μπάσκετ η Γαλλία θα προσπαθήσει στις 04.30 να μην επαναλάβει την ήττα της πρεμιέρας, εναντίον της Κίνας (OTE SPORT 2HD). Στις 04.10 επιστρέφουμε στο OTE SPORT 1HD και στην κολύμβηση, για τους τελικούς των 200 μ. στο ελεύθερο ανδρών, στα 100 μέτρα ύπτιο γυναικών, στα 100 μέτρα ύπτιο ανδρών και στα 100 μέτρα πρόσθιο γυναικών. Ακολουθούν οι ημιτελικοί για τα 200 μέτρα μεικτής ατομικής γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης