Αήθη και ρατσιστική επίθεση δέχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, από Αμερικανό που προφανώς… χαλάστηκε από την ελληνική μεγαλειώδη επικράτηση της ελληνίδας πρωταθλήτριας και έσταξε… χολή σε ανάρτησή του στο «Twitter»: «Αυτή η σκύλα που κέρδισε είναι από το Στάνφορντ. Ίσως θα έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα».

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Στάνφορντ (επίσημη ονομασία στα αγγλικά: Leland Stanford Junior University) είναι ένα ιδιωτικό ερευνητικό πανεπιστήμιο, με έδρα το Στάνφορντ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Θεωρείται ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα ο κομπλεξικός αμερικανός, που δεν έλεγε να… χωνέψει τη μεγάλη εμφάνιση της πρωταθλήτριάς μας που «ταπείνωσε», την πολυδιαφημισμένη αθλήτρια των ΗΠΑ, συνέχισε το ρατσιστικό του παραλήρημα με λεκτική επίθεση αυτή τη φορά, στην προσωπική σελίδα του λογαριασμού της συμπατριώτισσάς μας: «Σταμάτα να χρησιμοποιείς το όνομα των Η.Π.Α. Μείνε στην Ελλάδα, εκεί ανήκεις».

Το σχόλιο του αμερικανού, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αμερικανικού δικτύου «NBC» στην κατηγορία «Ολυμπιάδα του Ρίο». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης