Με αφορμή την επιστημονική ημερίδα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα, που πραγματοποιείται στη Κρήτη το Σάββατο 18 Ιουνίου

Δὲν εἶχαν τὴν ἀποκοτιὰ στὰ θέλου νὰ μιλήσου,
δὲν ξεύρουν ἀπὸ ποιὰ μεριὰ τὰ πάθη τως ν’ ἀρχίσου
Ερωτόκριτος, μέρος Γ, στίχοι583-630

Η Ε.Μ.Α.Σ. σε συνεργασία με το Ανδρολογικό Αθηνών και το Ανδρολογικό Κρήτης στην προσπάθεια της να καταγράψει την σεξουαλική πραγματικότητα της χώρας μας σαν παράγοντα ευζωίας, πολιτισμού και υπαρξιστικής σκέψης διοργανώνει στην Κρήτη την πρώτη, από μια σειρά εκδηλώσεων, διαδραστική ανταλλαγή πληροφοριών και ενημέρωσης για την σεξουαλική υγεία του άνδρα σαν «σύζυγο, πατέρα, εραστή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια περίοδο όπου η θλίψη της «λογικής» και η καταστροφολογική εξουσία της μακροοικονομίας ισοπεδώνει -μεταξύ άλλων-, ανθρώπινες επαφές καις σχέσεις η Ε.Μ.Α.Σ και τα Ανδρολογικά Ινστιτούτα Αθηνών και Κρήτης φιλοδοξούν να μιλήσουν για τα σύγχρονα προβλήματα στην σεξουαλικότητα.

Με αφορμή την έρευνα αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας -15 Ιουνίου-, θέματα που αφορούν στις διαταραχές της σεξουαλικότητας και την γονιμότητα του σύγχρονου άνδρα, πχ, υπάρχουν, τα συζητάμε, υπάρχει πρόληψη, ποιος είναι ο ειδικός, ποιες είναι οι λύσεις και πότε πρέπει να εφαρμόζονται, ποια τα καινούργια δεδομένα θα συζητηθούν και θα αναλυθούν σε συνεργασία ειδικών και κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Κρήτη, ένα νησί που η φύση χαρίζει απλόχερα αισιοδοξία και μέτρο ξεκινά η προσπάθεια της Ε.Μ.Α.Σ για διαλεκτική ενημέρωση, ανταλλαγή πληροφοριών και κυρίως ενεργητική αντίδραση στην αμετροέπεια της μαζικής τρέλας που καλλιεργείται την χώρα μας το τελευταίο καιρό και που στεγνώνει άνδρες και γυναίκες από τα τεράστια πλούτη μιας παράδοσης – και στις ανθρώπινες σχέσεις που ξεκινά από την ΓΕΝΕΣΗ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης