Η ερωτική ζωή είναι σαν ένα λουλούδι. Προκειμένου να ανθίσει και να διατηρηθεί χρειάζεται φροντίδα. Η ερωτική ζωή θέλει καθημερινή φροντίδα και καλλιέργεια και από τους δύο συντρόφους ανεξαιρέτως. Όσο δε αυξάνονται τα χρόνια της σχέσης τόσο θα πρέπει και οι δύο σύντροφοι να βρίσκουν τρόπους για να ανανεωθούν ερωτικά.

Ένα μικρό δώρο, η αγορά καινούργιων εσωρούχων, η αλλαγή του αρώματός μας, αλλά κυρίως η διαφοροποίηση του ερωτικού παιχνιδιού, προσθέτοντας νέες στάσεις ίσως περισσότερο τολμηρές μπορεί να κάνει την διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παλιές γυναίκες λέγανε πως «η πέτρα που δεν κουνιέται πιάνει μαλλιά». Η σχέση που μένει στάσιμη, κουράζει. Η συνήθεια και η ρουτίνα φέρνει πλήξη, και η πλήξη μας στρέφει να ψάξουμε για ανανέωση του ερωτικού συντρόφου.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών που παντρεύεται έχει την εντύπωση πως «έδεσε τον γάιδαρο του». Σταδιακά απορροφάται από τα προβλήματα της καθημερινότητας και παραμελεί τον εαυτό του αλλά και τον σύντροφό του. Αντιθέτως η καλή σεξουαλική ζωή μας είναι αυτή που θα μας τραβήξει και θα μας χαλαρώσει από μια δύσκολη μέρα, θα μας ανεβάσει την ψυχολογία, και την αυτοπεποίθησή μας ενώ παράλληλα θα διώξει την μοναξιά.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε από κοινωνική, οικονομική και επικοινωνιακή αστάθεια είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε και να βελτιώνουμε ανελλιπώς την σχέση ή το γάμο μας. Πρέπει να προσέχουμε την εμφάνισή μας, είτε με τον κατάλληλο ρουχισμό, με την γυμναστική ή την σωστή διατροφή. Εάν είναι μέσα στην δυνατότητά μας να διορθώσουμε τα ελαττώματα του σώματός ή του προσώπου μας έτσι ώστε να νοιώσουμε όμορφα με τον εαυτό μας. Είναι απαραίτητο πέρα από την σωματική υγιεινή μας να δίνουμε την απαραίτητη προσοχή και τρυφερότητα στον σύντροφό μας. Ο ερωτισμός πηγάζει πάντα όταν ο άλλος μας βλέπει σαν το αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: www.stefanoschalkitis.com

Το άρθρο υπογράφει ο Στέφανος Χαλκίτης
Πλαστικός Αισθητικός Χειρουργός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης