Ποια είναι η στάση του άνδρα απέναντι στο γεγονός ότι η σύντροφός του έχει υποβληθεί σε μία ή περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις;

Όταν πάμε σε ένα εστιατόριο και παραγγέλνουμε ένα γεύμα, πρώτα εντυπωσιαζόμαστε από την παρουσίασή του και μετά από τ γεύση του. Όσο γευστικό κι αν είναι, δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος που μαγειρεύτηκε αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Το ίδιο συμβαίνει και με το άτομο που μας ελκύει ερωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα ο άνδρας δεν νοιάζεται για το αν η σύντροφός του είχε μικρό στήθος και το έφτιαξε. Αυτό που του μένει είναι αυτά που βλέπει, ένα μπούστο σεξουαλικό που τον διεγείρει.

Στην πραγματικότητα, οι άνδρες προσελκύονται περισσότερο από τις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, γιατί αυτές οι γυναίκες έχοντας διορθώσει τις ατέλειες που τις ενοχλούσαν, προβάλλουν στους άλλους τα ερωτικά τους σημεία και στέλνουν στους άνδρες την ερωτική τους αύρα.

Ένα γεμάτο, στητό μπούστο, καλλίγραμμες καμπύλες, επίπεδη κοιλιά και ανορθωμένοι γλουτοί είναι στοιχεία που ανήκουν στη φαντασίωση κάθε άνδρα. Δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν ένας άνδρας να ερεθιστεί από ένα φυσικό στήθος που είναι κρεμασμένο και άδειο. Άλλωστε, η ομορφιά πάντα παρακινούσε τα νήματα της σεξουαλικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: www.stefanoschalkitis.com


Το άρθρο υπογράφει ο Στέφανος Χαλκίτης
Πλαστικός Αισθητικός Χειρουργός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης