Η τανταλαφίλη ανήκει στην κατηγορία των αναστολέων της φωσφοδιεστεράσης τύπου (PDE5). Πρόκειται για φάρμακα που χορηγούνται σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση στις αρτηρίες των πνευμόνων, επίσης γνωστή ως πνευμονική υπέρταση, με στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) και με καλοήθης υπερπλασία του προστάτη.

Στην περίπτωση των ασθενών με ΣΔ, οι αναστολείς της PDE5 λειτουργούν αυξάνοντας τη ροή αίματος στο πέος. Αποκλείουν τη δράση ενός συγκεκριμένου ενζύμου στα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα αιμοφόρα αγγεία μπορούν να χαλαρώσουν, με αποτέλεσμα την αυξημένη ροή αίματος στην περιοχή του πέους και την επίτευξη στύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω, απαντώνται ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την τανταλαφίλη:

Μπορεί κάποιος να παίρνει τανταλαφίλη καθημερινά;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ναι, αν και αυτό προβλέπεται συνήθως για τη θεραπεία ιατρικών καταστάσεων διαφορετικών από τη ΣΔ. Ένα άτομο μπορεί να παίρνει το φάρμακο καθημερινά ή όταν χρειάζεται, αλλά θα πρέπει πρώτα να συζητήσει τη δοσολογία και τη συχνότητα με το γιατρό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λειτουργήσει η τανταλαφίλη;

Εάν λαμβάνεται μόνο όταν χρειάζεται, ένα άτομο πρέπει να στοχεύει στη λήψη τανταλαφίλη τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της τανταλαφίλης;

Οι επιδράσεις της τανταλαφίλης μπορεί να διαρκέσουν για 24-36 ώρες.

Μπορώ να πάρω περισσότερα από ένα δισκία την ημέρα;

Όχι. Τα άτομα πρέπει να λαμβάνουν μόνο ένα δισκίο σε 24ωρο.

Χρειάζομαι συνταγή για να λάβω τανταλαφίλη;

Ναι, ένα άτομο πρέπει να έχει συνταγή για τανταλαφίλη. Εάν δεν επιθυμεί να επισκεφθεί τον ειδικό, μπορεί να λάβει τη συνταγή διαδικτυακά μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τον ιατρό και να την εκτελέσει σε ένα διαδικτυακό φαρμακείο.

Η τανταλαφίλη θα προκαλέσει στύση από μόνη της;

Όχι. Ένα άτομο πρέπει να βιώσει σεξουαλική διέγερση προκειμένου το φάρμακο να το βοηθήσει να πετύχει μια στύση ικανή για συνουσία.

www.andrologia.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης