Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Δεν μπορώ να εκπερματίσω…

Άρης: Γεια σας γιατρέ. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε βοηθώντας τον κόσμο και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά… Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας σχετικά με το πρόβλημά μου. Από τότε που άρχισα τις σεξουαλικές επαφές μέχρι και σήμερα που είμαι 30 χρονών, δυσκολεύομαι στην εκσπερμάτιση. Κάνω σεξ αλλά δεν μπορώ να τελειώσω κατά την διάρκειά του. Έτσι μόλις κουραστώ και βαρεθώ τελειώνω μόνος μου ή με λίγη βοήθεια από την σύντροφο. Έτσι όμως δεν ευχαριστιέμαι και πολύ την ερωτική πράξη και γίνεται σαν αγγαρεία. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι τα καταφέρνω καλύτερα μόνο χωρίς προφυλακτικό, αλλά δυστυχώς είναι επικίνδυνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητέ,

Η αναστολή εκσπερμάτισης αποτελεί πράγματι τροχοπέδη για μια σεξουαλική σχέση και τα αιτία της μπορεί να κρύβονται τόσο στην ψυχογενή σφαίρα όσο και σε οργανικούς (πχ ορμόνες) τομείς. Σίγουρα χρειάζεστε σωστή διάγνωση και στοχευμένη συνδυαστική θεραπεία. Απευθυνθείτε στην ΕΜΑΣ (Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας 210-6777070 ) ώστε να σας κατευθύνει σωστά.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης