Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις τις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Κρίσεις πανικού και σεξ…

Γιώργος: Καλησπέρα, είμαι 41 ετών, υγιής κατά τα άλλα, όμως από τον Νοέμβριο κάνω αγωγή για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζα με το φάρμακο cipralex και παίρνω 20 mg την ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα είναι ότι από τον Νοέμβριο που ξεκίνησε η θεραπεία δεν έχω καθόλου στύση και ερωτική επιθυμία, μετά βίας σε όλο αυτό το διάστημα έκανα σεξ δύο φορές.. Ο ψυχίατρός μου μού είπε να πάρω μισό viagra πριν από την κάθε επαφή.

Δεν βοήθησε και πολύ και όλα αυτά τα χάπια μου δημιουργούν το αίσθημα ότι είμαι άρρωστος ακόμα και σε αυτό το τομέα. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Ευχαριστώ.

Αγαπητέ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να ισορροπήσει το ορμονικό σας σύστημα κατά την λήψη της αγωγή σας με σωστή παράλληλη θεραπεία από τον ανδρολόγο σας.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης