Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.

Αν κάνω σεξ με τον φίλο μου θα γίνω ομοφυλόφιλος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατρέ είμαι 19 χρονών και είμαι φυσιολογικός στις ερωτικές μου επιθυμίες (εννοώ ότι με ενδιαφέρουν αποκλειστικά γυναίκες). Αλλά τον τελευταίο καιρό για λόγους εμπειρίας σκέφτομαι να δοκιμάσω μια σεξουαλική επαφή με έναν φίλο μου… και θα ήθελα να σας ρωτήσω δύο πράγματα σχετικά με αυτό…
1ον πώς σας φαίνεται η σκέψη μου; (Συνεκτιμώντας ότι μέχρι τώρα δεν είχα τέτοιου είδους επιθυμίες) και 2ον υπάρχει κίνδυνος να μου αρέσει και να αποκτήσω μόνιμες ομοφυλοφιλικές επιθυμίες;

Αγαπητέ,

με τον τρόπο που ρωτάτε, μοιάζει να έχετε ήδη διαμορφωμένη άποψη για την ομοφυλοφιλία (καρικατούρας) που στην ιατρική ονομάζεται ομοφοβία και κάποιες φορές χρειάζεται να το συζητήσει κανείς με ψυχοδυναμική κατεύθυνση κυρίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γνωρίζετε, ο σεξουαλικός προσανατολισμός διαμορφώνεται από μικρή ηλικία και δεν αλλάζει εύκολα για λόγους δοκιμής ή για λόγους διασκέδασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης