Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχω στύση, δεν έχω διάθεση

Γιατρέ καλησπέρα,

είμαι 28 ετών και εδώ και 1,5 χρόνο αντιμετωπίζω πρόβλημα στύσης. Οι στύσεις δεν είναι καλές και δεν έχουν μεγάλη διάρκεια με συνέπεια να μην μπορώ πολλές φορές να κάνω έρωτα και να υπάρχουν προβλήματα στη σεξουαλική μου ζωή καθώς μειώνονται και οι επαφές μου με τη σύντροφό μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανα κάποιες ορμονολογικές εξετάσεις οι οποίες βγήκαν καλές και έκανα και κάποιες ενέσεις στο πέος μου, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Όπως καταλαβαίνετε μειώνεται η διάθεσή μου να κάνω έρωτα όταν έχω διαρκώς στο νου μου ότι η στύση μου δεν θα είναι αυτή που πρέπει. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;

Αγαπητέ,

Πάρτε τηλέφωνο στην ΕΜΑΣ για να έχουμε ένα καλύτερο ιστορικό… Να μην ανησυχείτε όμως γιατί στην ηλικία σας δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης