Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Φούσκωμα στην άκρη του πέους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περικλής: Καλησπέρα, χθες όταν πήγα για μπάνιο παρατήρησα ένα φούσκωμα στην άκρη του πέους μου. Έψαξα στο ίντερνετ για να μάθω τι είναι αυτό και είδα πως είναι συσσώρευση αίματος και ότι οφείλεται σε παραφίμωση, που αν κατάλαβα καλά είναι να έχει κατέβει το πετσάκι (συγνώμη αλλά δεν ξέρω πως λέγεται) και να μην μπορεί να ξαναανέβει, κάτι που δεν έχει συμβεί σε εμένα. Προς το παρών δεν με πονάει ούτε με ενοχλεί, αλλά δεν ξέρω αν είναι κάτι σοβαρό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

Αγαπητέ,

Δεν γίνεστε πλήρως κατανοητός. Εάν το φούσκωμα που αναφέρετε είναι στο δέρμα που συνεχίζει και καλύπτει την βάλανο, μάλλον πρόκειται για φλεγμονή ή για τραυματισμό. Εάν το δέρμα δεν μπορεί να καλύψει την βάλανο τότε μιλάμε για πιθανή παραφίμωση. Όπως και να είναι πρέπει να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης