Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Γιατί οι άνδρες θέλουν να μεγαλώσουν το πέος τους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δήμητρα: Γεια σας, θέλω να σας κάνω δύο ερωτήσεις…Κάποιες έρευνες λένε ότι μια γυναικά συνήθως δεν έχει οργασμό .. Πως μπορεί να ικανοποιείται με την τοποθέτηση του πέους στον κόλπο αφού συνήθως μόνο με στοματικό ικανοποιείται και με τα δάχτυλα κατά την ταπεινή άποψη μου. Και όταν ο άνδρας τελειώσει μετά η γυναικά δεν ολοκληρώνεται.. αφού ο ίδιος τελείωσε. Η δεύτερη μου ερώτηση. Γιατί οι άνδρες θέλουν να μεγεθύνουν το πέος τους; Για δική τους ικανοποίηση ή για την γυναίκα; Μπορείτε να κάνετε ένα θέμα για αυτό σας παρακαλώ πολύ..θα το εκτιμούσα.

Αγαπητή,

Από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχουν έρευνες που να λένε πως οι γυναίκες συνήθως δεν έχουν οργασμό. Αντίστοιχα υπάρχουν παγκόσμιες έρευνες που σύμφωνα με τα συμπεράσματα τους η οργασμική διαταραχή απασχολεί περίπου το 10% των γυναικών. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια, όπως και ο στοματικός έρωτας, μπορεί να διεγείρουν μια γυναίκα έως τη κορύφωση αλλά αποτελούν επικουρικούς ή αν θέλετε εναλλακτικούς τρόπους κορύφωσης. Σαφώς ο ρόλος της κλειτορίδας είναι κυρίαρχος στην ικανοποίηση της γυναίκας, αλλά η συμμετοχή του κόλπου είναι ενεργή και εξίσου σημαντική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση μας στη 2η ερώτηση σας είναι πως η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας,- και αυτοί που νομίζουμε όντως έχουν οι άλλοι για εμάς- είναι εξαιρετικά σημαντική παράμετρος ειδικά για την σεξουαλικότητα. Τα αίτια της επιθυμίας ενός άνδρα να αυξήσει το μέγεθος του πέους του μπορεί να είναι ανατομικά σε περίπτωση παθήσεων όπως η αληθής μικροφαλλία, ή ψυχογενή όταν η εικόνα σχετικά με το μέγεθος του πέους του προκαλεί στον άνδρα αρνητικά συναισθήματα, έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης