Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι 16 ετών και έχω απορίες

Αγαπητέ γιατρέ με λένε Μανώλη και είμαι 16 ετών και θα ήθελα να μου απαντήσεις τις εξής απορίες: 1) Ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για ένα πέος; 2) Άμα κάποιος αυνανίζεται πάνω από 3 φορές την ημέρα μπορεί να πάθει κάτι; Και κάτι που δεν έχει σχέση με sεxuality, άλλα το έχω απορία, πόσο είναι ο μέσος όρος ύψους των Ελλήνων; Και άμα είμαι 1.75 και 66 κιλά είμαι χόντρος ή κανονικός; Ευχαριστώ

Αγαπητέ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάρος ύψος μια χαρά… στο μέσο όρο είσαι και εσύ… προς το ψηλός. Μήκος πέους από 11 έως 16 είναι ο μέσος όρος.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης