Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι φυσιολογικό που ζήτησε ο φίλος μου να «παίζω» με τον πρωκτό του;

Ε…: Καλημέρα! Είμαι 29 χρονών και πριν λίγο καιρό ο σύντροφός μου (29 επίσης) μου ζήτησε να «παίζω» με τον πρωκτό του. Ομολογώ ότι το σεξ μεταξύ μας έχει γίνει καλύτερο, αλλά αναρωτιέμαι πόσο φυσιολογικό είναι αυτό και αν έτσι χάνει την αντρική του υπόσταση. Φοβάμαι μήπως δεν τον καλύπτω σαν γυναίκα και μήπως τελικά έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις. Να σημειώσω εδώ ότι οι επαφές μας είναι σχεδόν καθημερινές και με την ίδια ένταση και πάθος. Ευχαριστώ.

Αγαπητή,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεύρωση βαλάνου και πρωκτού είναι κοινή γι’ αυτό και ορισμένοι άνδρες, όταν ερεθίζουν το δακτύλιο τους, νιώθουν διέγερση στη βάλανο, η πρωκτό γεννητική περιοχή έχει κοινή εμβρυϊκή καταβολή και είναι ερωτογενής ζώνη… Να μην ανησυχείτε για την ομοφυλοφιλία… Τα παιχνίδια στο σεξ είναι άπειρα, κρατώ αυτό που λέτε ότι έχετε πάθος κ.λπ… Όλα καλά…

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης