Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Υπάρχει ειδικό χάπι για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρήστος: Αξιότιμε κ. Κωνσταντινίδη, είμαι 32 ετών και έχω σοβαρό πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης. Είμαι παντρεμένος 20 χρόνια και τα τελευταία τρία χρόνια δεν μπορώ να «κρατήσω» πάνω από ένα λεπτό.

Η σύζυγός μου λέει ότι δεν έχει πρόβλημα, αλλά να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας… Πριν από λίγους μήνες μίλησα με έναν γιατρό τηλεφωνικά και μου είπε ότι αναμένεται ένα καινούργιο αντικαταθλιπτικό χάπι από την Αμερική ειδικό για αυτό το πρόβλημα, απλώς δεν έχει πάρει ακόμη έγκριση. Αληθεύει; Θα είναι αποτελεσματικό; Υπάρχει άλλος τρόπος να βρεθεί λύση στο πρόβλημά μου; Περιμένω την απάντησή σας.

Αγαπητέ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πράγματι υπάρχει ένα καινούργιο φαρμακευτικό σκεύασμα που υπόσχεται πολλά. Βέβαια, υπάρχουν ήδη αγωγές με εκπληκτικά αποτελέσματα. Επισκεφθείτε τον ανδρολόγο σας.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης