Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποβλήθηκα σε περιτομή και έχασα τους οργασμούς μου…

Ευάγγελος: Αγαπητέ γιατρέ, είμαι 31 ετών και εδώ και περίπου 10 χρόνια έχω υποβληθεί σε περιτομή λόγω του ότι η βάλανος δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου από το πετσάκι (για την ακρίβεια, έβγαινε ελάχιστα και με πόνο). Το πρόβλημα είναι ότι μετά από αυτή την επέμβαση οι οργασμοί μου (είτε αυνανιζόμενος είτε κάνοντας σεξ) δεν είναι τόσο έντονοι και απολαυστικοί, όπως πριν (όπου σημειωτέον μόνο αυνανιζόμουν και δεν είχα έρθει σε σεξουαλική επαφή), σαν να είναι η βάλανος ”μουδιασμένη”. Ειλικρινά αναπολώ τους εφηβικούς μου οργασμούς και δεν ξέρω αν, όντως, έπρεπε τελικά να υποβληθώ στη συγκεκριμένη επέμβαση. Υπάρχει τρόπος να γίνει επανασυγκόλληση του πετσακίου; Ευχαριστώ

Αγαπητέ,

Ξεκολλήστε από αυτή την άποψη, δεν υπάρχει λόγος να έχει μειωθεί η ηδονή μετά την περιτομή σας… Ξέρετε το παρελθόν πάντα κρύβει αναμνήσεις πιο έντονες και ιδανικές από το παρόν… Κοιτάξτε το μέλλον με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ευχαριστούμε για την επικοινωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης