Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Νομίζω πως έχει αλλοιωθεί το μέγεθος του πέους μου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντώνης: Καλησπέρα, γιατρέ! Θα ήθελα να σας κάνω 2-3 ερωτήσεις. Είμαι 21 χρόνων και τους τελευταίους 2-3 μήνες αισθάνομαι να έχει μικρύνει η βάλανός μου, το καταλαβαίνω και από την πίεση που δέχεται τώρα ο χαλινός μου, σε σχέση με πιο πριν (είναι πιο μικρή), επίσης τις τελευταίες 2 εβδομάδες αισθανόμουν ένα τσούξιμο εσωτερικά της βαλάνου, κυρίως όταν ουρούσα. Από την αρχή του Ιανουαρίου έχω αρχίσει σε μια δουλειά που καμιά φορά αναγκάζομαι να κρατάω τα ούρα μου μέχρι και 5-6 ώρες (από τη στιγμή που μου έρχεται η επιθυμία) ή 9 ώρες (από την τελευταία φορά που είχα ουρήσει). Πιστεύετε πως επηρεάζονται το ένα από το άλλο; Η κράτηση των ούρων μπορεί να προκαλέσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα;

Αγαπητέ Αντώνη,

Στην ηλικία σας, τα νοσήματα που μπορούν να αλλοιώσουν το μέγεθος του πέους είναι πάρα πολύ σπάνια. Πιθανότατα υπάρχει μια φλεγμονή, η οποία έχει αλλοιώσει την οπτική μορφή της βαλάνου, γεγονός το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με το τσούξιμο που αναφέρετε. Θα έπρεπε να επισκεφθείτε ένα εξειδικευμένο ανδρολογικό κέντρο. Πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τη γραμμή βοήθειας ΕΜΑΣ 210-6777070.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης