Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Τι μπορεί να είναι αυτή η κόκκινη λωρίδα που έχω εμφανίσει στο πέος μου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στέλιος: Γιατρέ γεια σας. Θα ήθελα να σας κάνω δύο ερωτήσεις. 1) Στο κάτω μέρος του πέους από τη βάση ως τη κορυφή έχω εμφανίσει μια μικρή κόκκινη λωρίδα δηλαδή αυτή η περιοχή είναι πιο κόκκινη. Δεν με πονάει. Τι μπορεί να είναι; 2) Δίπλα από αυτή την κόκκινη λωρίδα το δέρμα είναι πιο άσπρο από το φυσιολογικό και σε αυτή την περιοχή έχω εμφανίσει 3 μικρά σπυράκια τα οποία δεν με πονάνε. Τι μπορεί να είναι;

Αγαπητέ,

Εάν και δεν έχουμε εικόνα της αλλοίωσης που περιγράφετε, η εν λόγω λωρίδα συνήθως είναι η φυσιολογική λεγόμενη Ραφή του πέους και υπάρχει στην περιοχή εκ γενετής. Σε άλλους είναι έντονη ενώ σε κάποιους πιο σκούρα και δύσκολα αντιληπτή. Αυτό που περιγράφετε εάν έχει εμφανιστεί προσφάτως μπορεί να υποδηλώνει παθολογία η οποία χρήζει διερεύνησης και θα σας προτείναμε ιατρικό έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης