Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει ένα κοριτσάκι να πυροβολεί με αυτόματο στην έρημο. Μιλώντας την κουρδική γλώσσα, λέει ότι έχει σκοτώσει πολλούς τζιχαντιστές, αναφέροντας μάλιστα τον αριθμό 400!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Bίντεο δείχνει ένα κοριτσάκι να πυροβολεί με αυτόματο στην έρημο και να ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει εκατοντάδες τζιχαντιστέςΣτη συνέχεια, γέρνει μπροστά και, αφού πιάσει το όπλο, πατάει τη σκανδάλη, φωνάζοντας «σκοτώστε, σκοτώστε»! Το βίντεο αυτό έχει δημοσιευτεί ήδη από τον Ιανουάριο, όμως πρόσφατα κυκλοφόρησε στα social media! Παρόλο που δεν αναφέρεται η ακριβής τοποθεσία, εκτιμάται πως η λήψη έγινε σε περιοχή της Συρίας που ελέγχεται από Κούρδους Πεσμεργκά, οι οποίοι μάχονται κατά του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να βάζουν παιδιά πίσω από ένα όπλο και να τα ωθούν στο να γίνουν δολοφόνοι, προσπαθώντας να περάσουν αυτές τις εικόνες ως κάτι φυσιολογικό! Το ίδιο έγινε και με τους τζιχαντιστές, οι οποίοι έβαλαν ένα ανήλικο αγόρι να εκτελέσει εν ψυχρώ άνδρα που είχε κριθεί ένοχος για κατασκοπεία. Eίναι η πρώτη φορά, πάντως, που κυκλοφορεί βίντεο το οποίο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο στρατολόγησης μικρών παιδιών από τους Κούρδους Πεσμεργκά, πρακτική στην οποία έχει επιδοθεί επανειλημμένα το Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Επιμέλεια: Αμαλία Αυτζόγλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης