Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για την πολύπαθη Malaysia Airlines, η οποία βρίσκεται σε τρομερά δεινή οικονομικά θέση μετά τη «χαμένη» πτήση MH370 πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό και την κατάρριψη της MH17 στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας.

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης αεροσκάφος της Malaysia AirlinesΑυτή τη φορά, όπως μετέδωσε το Associated Press, ο πιλότος αεροσκάφους Airbus 330 που εκτελούσε την πτήση MH148 (Μελβούρνη-Κουάλα Λουμπούρ) προχώρησε σήμερα σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της αυστραλιανής πόλης. Όπως έγινε γνωστό, στον πίνακα του αεροπλάνου άναψε η ένδειξη που παραπέμπει σε πυρκαγιά στον κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μέσα στο πιλοτήριο σήμανε συναγερμός για φωτιά στον κινητήρα. Το αεροσκάφος άδειασε τα καύσιμά του και επέστρεψε για να προσγειωθεί με ασφάλεια» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Στον διάδρομο προσγείωσης βρίσκονταν σε ετοιμότητα πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 300 άνθρωποι.

Διαβάστε επίσης:
Σε κατάσταση «τεχνητής χρεοκοπίας» η Malaysia Airlines, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015, 11:46

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης