Μία νέα στήλη επικοινωνίας προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του Κύριου Ερευνητή Σεισμολογίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμου Χουλιάρα, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «Παρατηρητήριο Σεισμών».

Το παρατηρητήριο σεισμών της zougla.gr σας ενημερώνει καθημερινά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερώτηση

Κύριε Χουλιάρα ήταν δυνατός ο σεισμός. Ακόμα έχω ένστικτο ότι θα έχουμε πιο μεγάλο. Τι βλέπετε εσείς; Θα κάνει; Να είμαστε σε ετοιμότητα; Είμαι από την Πάτρα. Θα ήθελα να γινόμουν σεισμολόγος αλλά δεν μου άρεσε πολύ το διάβασμα.

Σας ευχαριστώ. Περιμένω απάντησή σας.

Απάντηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλέ μου φίλε Αναστάση,

Είναι φυσιολογική η ανησυχία σου, γιατί όντως ζεις το φαινόμενο των σεισμών, στην πιο σεισμογενή περιοχή της Ελλάδας.

Καλό θα ήταν, εφόσον σου αρέσει ο χώρος μας, να επικοινωνείς μαζί μας και να παρακολουθείς κι εσύ τις επίσημες ιστοσελίδες του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list) και για τα μέτρα προστασίας την ιστοσελίδα του ΟΑΣΠ ( http://www.oasp.gr/)

Λες πως δεν σου άρεσε το διάβασμα αλλά επικοινωνείς και αναζητάς μέσω του διαδικτύου πληροφορίες, τι καλύτερο από αυτό.

Αν παρακολουθείς τη σελίδα μας, καθημερινά αναρτούμε ενημερωτικά άρθρα απ’ όπου μπορείς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

Ευχαριστώ για την επικοινωνία

Γεράσιμος Χουλιάρας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης