Σε περίπτερο χορηγού εταιρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσαν το «παρών» οι Γιώργος Γεωργιάδης και Στέφανος Αθανασιάδης.

Οι δύο παίκτες του «δικέφαλου» του Βορρά έμειναν στον χώρο για περίπου μισή ώρα και δέχθηκαν με χαρά να μοιράσουν αυτόγραφα και να βγουν φωτογραφίες με τους νεαρούς θαυμαστές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γεωργιάδης μάλιστα με δηλώσεις του, μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τονίζοντας ότι η υπομονή, η συγκέντρωση και το «σπρώξιμο» από τον κόσμο, θα είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός:

Για την μετ’ εμποδίων προετοιμασία που κάνει ο ΠΑΟΚ και αν τον επηρεάσει στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ πιθανόν οι καιρικές συνθήκες να είναι παρόμοιες την Κυριακή. Σήμερα κρίθηκε πως ήταν καλύτερο να κάνουμε προπόνηση το κλειστό του μπάσκετ γιατί το γήπεδο ήταν παγωμένο. Εμείς προερχόμαστε από μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά το ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, πιστεύω όμως πως με βοήθεια του κόσμου θα πάμε για την νίκη».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της επικράτησης στο ντέρμπι: «Θα επικρατήσει αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος, αυτό που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Σίγουρα θέλω να πάρουμε την νίκη. Σε αυτά τα παιχνίδια όλοι την θέλουν. Πρέπει να υπάρχει υπομονή για να έρθει το τελικό αποτέλεσμα».

Για το ότι φέτος ο ΠΑΟΚ αναδεικνύει νέους σκόρερ, όπως είναι ο ίδιος και ο Αθανασιάδης: «Για τον Στέφανο το ξέρουμε εδώ και καιρό (σ.σ. πως είναι ικανός σκόρερ). Για μένα ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχα με την ΑΕΚ και εύχομαι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα. Την Κυριακή όμως δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ, έχει σημασία να πάρουμε την νίκη».

Για το ότι το τέρμα του στο ματς με την AEK ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής:«Το γκολ με την ΑΕΚ ήταν πολύ όμορφο, μου ήρθε και το έβαλα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης