Αληθινές μάχες θα έχει την ευκαιρία να δει το κοινό της Πάτρας και της ευρύτερης Πελοποννήσου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Δημήτρης Τόφαλος.

Η διοργανώτρια της μεγαλύτερης τηλεοπτικής παραγωγής μαχητών, και παραγωγός του σπουδαίου αθλητικού θεσμού με διεθνή αναγνώριση, NO LIMITS, Γεωργία Μπιτάκου φέρνει τη δέκατη έβδομη διοργάνωση για πρώτη φορά στην Πάτρα εγκαινιάζοντας την έναρξη της έκτης χρονιάς με την πιο συναρπαστική κάρτα αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο φαντασμαγορικό show θα συμμετέχουν τα κορυφαία ονόματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα στο στυλ της πυγμαχίας, του kick boxing, του muay thai, πρωταθλητές διακεκριμένοι αλλά και ταλέντα που αναδείχτηκαν από την μακροβιότερη διοργάνωση.

Στην διοργάνωση της Πάτρας δεν θα μπορούσε παρά να πρωταγωνιστεί το μεγαλύτερο όνομα της πυγμαχίας που διαθέτει η χώρα μας, γέννημα θρέμμα Πατρινός, ο Πανελληνιονίκης Τάσος «stolen dreams» Μπερδέσης που θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Τυνήσιο καταξιωμένο πυγμάχο Bessem «black panther» Belkir.

Οι μέχρι πρότινος δικαστικές περιπέτειες του Τάσου βασισμένες σε σαθρές κατηγορίες όπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο που αθώωσε τον μεγάλο πρωταθλητή του στέρησαν το αναμφισβήτητο δικαίωμα συμμετοχής του σε δύο Ολυμπιάδες του Πεκίνου και Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον θα διεκδικήσει ξανά τα όνειρά του μέσα από τη μεγαλύτερη διοργάνωση στη χώρα μας και σύντομα στις επαγγελματικές αρένες του εξωτερικού με την συνδρομή και της κα. Μπιτάκου που μέσω της ιστορίας του Τάσου ενός πρωταθλητή που δεν έπαψε λεπτό να πιστεύει στον στόχο του, ενισχύει το μήνυμά του θεσμού πως «η Ελληνική ψυχή δεν έχει όρια».

Μετά τον άσχημο τραυματισμό του στον δικέφαλο το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη στο NO LIMITS 14, επιστρέφει στο ring ένα μεγάλο ταλέντο στο kick boxing ο Αθηναίος Αλέξης «stone hammer» Σύρος προκειμένου να αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Πατρινό Χάρη «wolf» Γκάζη, μια δύσκολα αμφίρροπη μάχη που σίγουρα θα συναρπάσει.

Ακόμα η πρωταθλήτρια από τη Μάνη , Κάλλια « princess of mani» Κουρούνη θα αντιμετωπίσει την καταξιωμένη αθλήτρια από την Πάτρα, γνωστή στο χώρο της πυγμαχίας, Χριστίνα «red black queen», για το στυλ του muay thai ο Μανώλης «elbow killer» Παππάς εναντίον του Αλέξανδρου «fireman» Βασιλειάδη.

Super fight της βραδιάς, για διεκδίκηση ζώνης No Limits Champion Belt και μια μάχη που θα κόψει την ανάσα θα είναι αυτή μεταξύ του σπουδαίου Στάθη « thunder» Μπένωφ εναντίον του Κώστα «pitbull» Νικολαίδη.

Οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30 για το κοινό και στις 19:00 θα ξεκινήσουν ερασιτεχνικοί αγώνες μεταξύ αθλητών από σχολές της Πάτρας( Spartakos ,Olympia Club, Αστραπή) και Αθήνας, Καλαμάτας(ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ), Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ιωαννίνων(KOLOSSOS), κ.α.λ.
Στις 20:00 θα ξεκινήσει το show με τους επαγγελματικούς αγώνες ενώ την έναρξη έχει επιμεληθεί η σχολή χορού DANCE CLUB BY PATRAS και εντυπωσιακές επιδείξεις θα γίνουν από το Σύλλογο «ΑΣΤΡΑΠΗ ΠΑΤΡΩΝ – KARIOTIS TEAM».

Φωτορυθμικά, ειδικά efe, video art, διαδραστικές ενότητες, μουσική από το γνωστό dj PanosG, εντυπωσιακές free style dancers, το hip hop group NIGMA και πολλές άλλες εκπλήξεις θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση που έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των Ελλήνων.

Δύο εβδομάδες μετά τη διεξαγωγή, το σπουδαίο για τη χώρα μας αθλητικό γεγονός, θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι NOVASPORTS 4 , 30 περιφερειακά κανάλια και διαδικτυακές πλατφόρμες σε μία τρίωρη εκπομπή που θα περιλαμβάνει πολλά βίντεο με στόχο την τουριστική προώθηση της Πάτρας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γενικότερα.

Επιπλέον όπως είθισται στις τελευταίες διοργανώσεις συνεχίζεται η συνεργασία της παραγωγής με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την αντιμετώπιση εθισμού στα ναρκωτικά «Αρωγή» (Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης) σε μια κοινή καμπάνια με στόχο την προστασία των νέων από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Μια τόσο δύσκολη εποχή η ομάδα του NO LIMITS συνεχίζει να διαδίδει το μήνυμα της υπέρβασης ορίων προκειμένου να μην υπάρχουν πια νέοι με «κλεμμένα όνειρα» αλλά πραγματικοί μαχητές που ξέρουν να διεκδικούν και να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.

NO LIMITS 17
«STOLEN DREAMS»
11/2/2012
ΣΤΑΔΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΦΑΛΟΣ
ΕΝΑΡΞΗ 20:00
PRE GAME 19:00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ MUSICAL ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 127 2610-620222

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης