Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε στο εξ αναβολής παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναιτωλικό με τη Δόξα Δράμας.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχανε με το… τσουβάλι τις ευκαιρίες (είχε και δύο δοκάρια) στο Αγρίνιο, κι έτσι τιμωρήθηκε, αφού οι «μαυραετοί» με δύο γκολ σε αντεπιθέσεις, επικράτησαν με 2-0, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο τερματοφύλακάς τους, Ντίνο Σέρεμετ, ο οποίος κατέβασε κυριολεκτικά τα ρολά, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Τα τέρματα των Δραμινών πέτυχαν οι Αραβίδης (35’) και Λίμα (80’).

H ομάδα του Τεννέ μπήκε δυνατά στο ματς, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μετά το πρώτο μισάωρο αγώνα ξεκίνησε το… ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών.
 
Ο Ονουάτσι στο 32’ και στο 38’ νικήθηκε σε δύο τετ α τετ από τον Σέρεμετ, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ενδιάμεσα  (33’) είχαν προηγηθεί με καταπληκτικό πλασαριστό σουτ του Αραβίδη.

Αυτό το γκολ άγχωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχισαν να… βομβαρδίζουν την εστία της Δόξας, ωστόσο ο πορτιέρε των Δραμινών φώναξε «παρών», όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίδιο ήταν το σκηνικό του αγώνα και στην επανάληψη, με τους «κυανοκίτρινους» να έχουν δύο δοκάρια στο 49′ και στο 50′ σε σουτ των Φερνάντες και Μουμίν αντίστοιχα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καμαρά βρέθηκε τετ α τετ με τον Σέρεμετ, ο οποίος ωστόσο είπε και πάλι «όχι», νικώντας τον επιθετικό του Παναιτωλικού.

Για να φτάσουμε στο 80’, όταν η Δόξα Δράμας σε μία αντεπίθεση πέτυχε και δεύτερο τέρμα, εκμηδενίζοντας τις ελπίδες των γηπεδούχων για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Ο Λίμα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ιδανικό πλασέ διπλασιάσε τα τέρματα της ομάδας του, η οποία πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο Αγρίνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ρότσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Κίτρινες:
Τζενάμο – Ψυχογιός, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος, Λεάντρο, Σέρεμετ

Κόκκινες: 90+’ Ρότσα (2η κίτρινη)

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Φερνάντες (46′ Χαριστέας), Ντολεζάι, Σιόντης (60′ Ακαλέ), Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς (62′ Ρούτσης), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Ουέλινγκτον (56′ Γελαδάρης), Κυβελίδης (56′ Λεάντρο).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης