Στις νίκες επέστρεψε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μπρίτο (18΄, 74΄) και Φυτανίδης (37΄), ενώ οι Φαίακες είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καλαντζή στο 29΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό το «τρίποντο» ο Ατρόμητος έφτασε τους 31 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα η ομάδα του Γκράθια, μετά τη δεύτερη διαδοχική ήττα της, παρέμεινε στον πυθμένα της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Ο αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 10΄, όταν το σουτ του Αγρίτη από αριστερά έφυγε πάνω από την εστία του Ιτάνζ, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που «άνοιξε το σκορ» στο 18΄.

Ο Αναστασάκος με κάθετη μπαλιά από το κέντρο «τρύπησε» την αμυντική διάταξη της Κέρκυρας και έβγαλε μόνο του τον Μπρίτο, ο οποίος έφυγε στην κόντρα, απέφυγε και τον Γκαλίνοβιτς και «έγραψε» το 1-0.

Οι «Φαίακες» προσπάθησαν να «απαντήσουν» και τα κατάφεραν στο 29΄.

Ο Αγρίτης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τόμας γλίστρησε στην προσπάθειά του να διώξει και η μπάλα έφτασε στον Καλαντζή, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Εντούτοις ο Ατρόμητος ευτύχησε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στο 37΄: ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Φυτανίδης κατάφερε μέσα από πολλά κορμιά να πάρει την κεφαλιά, με την οποία διαμόρφωσε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους και προσπάθησε να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις.

Σε μια από αυτές, οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες στο β΄ μέρος, πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 74΄, όταν ο Μπρίτο απέφυγε τον Κοντοδήμο και πλάσαρε τον Γκαλίνοβιτς για το 3-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ, αφού ο Καραμάνος «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Γκαλίνοβιτς στις καθυστερήσεις.


Κίτρινες:
Τόμας, Σφακιανάκης, Αναστασάκος – Κοντοδήμος, Αγρίτης, Γραμμόζης, Μαρτίν, Ερίθε

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ (41΄ λ. τρ. Ράντμαν), Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Φυτανίδης, Γκαρσία (65΄ Επστάιν), Ζουέλα, Αναστασάκος, Μπρίτο (82΄ Καραμάνος).

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Βενέτης, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος, Αγρίτης (62΄ Τσίγκας), Ερίθε, Κοντοδήμος, Μπάρκογλου, Μαρτίν (80΄ Ιωάννου).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης