Το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία μικρογραφία της εκάστοτε κοινωνίας και όποιος πει ότι τα έχει δει όλα πλανάται πλάνην οικτράν.

Μέχρι τώρα είχαμε δει παίκτες να πιάνονται στα χέρια, να ανταλλάσουν μπουνιές, ωστόσο για πρώτη φορά στα χρονικά ποδοσφαιριστής επιτεθηκε με λοστό σε αντίπαλό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ναι καλά διαβάσατε… Στη Βραζιλία και δη στη χθεσινή αναμέτρηση Aguia-Remo για το πρωτάθλημα Paraense, ο Αλεσάντρε Καριόκα, εκ των αναπληρωματικών των γηπεδούχων, βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε απρόκλητα στον Αλντίβαν της Remo, χρησιμοποιώντας μία σιδερένια μπάρα.

Ο… ευέξαπτος ποδοσφαιριστής, με αφορμή ένα σκληρό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, που άναψε τα… αίματα στο στάδιο «Zinho de Oliveira», μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον αντίπαλό του στην πλάτη.

Αποτέλεσμα αυτής της άνευ προηγουμένου επίθεσης ήταν να τραυματιστεί το θύμα και να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο και ο δράστης να αποβληθεί αρχικά από το παιχνίδι και εν συνεχεία να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο τραυματίας Αλντίβαν δεν θα καταθέσει μήνυση κατά του αντιπάλου του.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης