Με την ψυχολογία στα ύψη μετά από τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Παναιτωλικού θα παραταχθεί η Δόξα Δράμας στον αυριανό εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Οι «μαυραετοί» στην αυριανή αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στο «Καυτανζόγλειο» φιλοδοξούν να πάρουν ακόμη ένα «τρίποντο» απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα, που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο, ήτοι την παραμονή στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως στο παιχνίδι με τους Φαίακες ο τεχνικός των Δραμινών, Μάκη Κατσαβάκη δεν θα έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Ο λόγος για τους Αμπουμπακάρι, Σικαλιά, Σοϊλέδη και Ουέλινγκτον, οι οποίο δεν βρίσκονται στα πλάνα του έμπειρου προπονητή.

Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι: Σέρεμετ, Ρόκα, Γελαδάρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Γκαρακλίδης, Ψυχογιός, Τριποτσέρης, Λίμα, Λεάντρο, Κατσικογιάννης, Κουμπρόγλου, Παπαδόπουλος, Αγγελούδης, Κυβελίδης, Αραβίδης, Κάπελ, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς, Ρούτσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, όπως αποφάσισε το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε, ο Ντίνο Σέρεμετ θα εκτίσει ο παίκτης την ποινή των τεσσάρων καρτών στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καυτανζόγλειο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης