Η πρώην πρωταθλήτρια της Άρσης Βαρών και πρώην έφορος, Θεανώ Ζαγκλιβέρη, είναι η νέα πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, μετά την παραίτηση του Τάσου Λάγκα, ανοίγοντας νέα σελίδα στο άθλημα, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της ΕΟΑΒ.

Η Θεανώ Ζαγκλιβέρη επελέγη ομόφωνα και σε κλίμα ομοψυχίας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που έδωσαν το «παρών» στη συνεδρίαση και ήταν οι Θεανώ Ζαγκλιβέρη, Αννα Στρούμπου, Κωνσταντίνος Καζακλής, Ηρακλής-Χαράλαμπος Ροδίτης, Πύρρος Δήμας, Φώτης Καϋμενάκης, Φιλιππία Κοχλιαρίδου, Χαρίκλεια Κυριακίδου, Γιάννης Γέροντας, Θανάσης Ζησιόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την εκλογή της η Θεανώ Ζαγκλιβέρη, που έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στο άθλημα, με πολλά μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους. Όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι αποφεύγω τα μεγάλα λόγια, όμως, θέλω να τονίσω ότι όπως έδινα όλες τις δυνάμεις μου ως αθλήτρια στους αγώνες, έτσι και τώρα θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για το καλό του αθλήματος και καλώ την μεγάλη οικογένεια της άρσης βαρών να εργαστεί ενωμένη για την πρόοδο του αθλήματος».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώθηκε ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θεανώ Ζαγκλιβέρη

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Άννα Στρούμπου

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Καζακλής

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ηρακλής-Χαράλαμπος Ροδίτης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Πύρρος Δήμας

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Φώτης Καϋμενάκης

ΤΑΜΙΑΣ: Φιλιππία Κοχλιαρίδου

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: Χαρίκλεια Κυριακίδου

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: (θα βγει από ψηφοφορία στην επόμενη συνεδρίαση)

ΜΕΛΟΣ: Ιωάννης Γέροντας

ΜΕΛΟΣ: Αθανάσιος Ζησιόπουλος

ΜΕΛΟΣ: Βαλέριος Λεωνίδης

ΜΕΛΟΣ: Λεωνίδας Σαμπάνης

ΜΕΛΟΣ: Χρήστος Σπύρου

ΜΕΛΟΣ: Βίκτωρας Μήτρου

ΜΕΛΟΣ: Θοδωρής Ιακωβίδης

MEΛΟΣ: Γιώργος Ανατολίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης