Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 24/2 οι βραβεύσεις των αθλητών, αθλητριών και πληρωμάτων που διακρίθηκαν το 2019. Παράλληλα, απονεμήθηκαν στο πρωταθλητή και πολυνίκη ΝΟ Θεσσαλονίκης τα τρόπαια ενώ τιμήθηκαν φορείς και πρόσωπα που προσέφεραν στην ανάπτυξη της Κωπηλασίας την χρονιά που μας πέρασε.

Η εκδήλωσε άνοιξε με τον σύντομο χαιρετισμό και το καλωσόρισμα του προέδρους της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Καρρά, ενώ στις πρώτες απονομές τον λόγο πήραν απευθύνοντας χαιρετισμούς ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς καθώς και ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βραβεύτηκαν πλην των αθλητών, το Ίδρυμα Πολιτισμού και κύριος χορηγός της Ομοσπονδίας «Σταύρος Νιάρχος» που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Πάνο Βαζαίο, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, ο διαιτητής Ιωάννης Καλογιάννης και οι δυο εθελοντές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος -23 στα Γιάννενα Νίκος Αθανασιάδης και Νίκος Ντέμος.

Την τελετή βράβευσης τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χαρ. Αθανασίου, ο πρόεδρος της ΔΟΑ κ. Ισίδωρος Κούβελος, τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ Αντώνης Νικολόπουλος (ταμίας ΕΟΕ πρόεδρος ΕΟΚΚ), Μανώλης Κατσιαδάκης, Μιχ. Φισετζίδης (αρχ. Αποστολής Τόκιο 2020), Τέλης Αδαμόπουλος, Γ. Λενός (ΕΦΙΠ), Ξένια Αργιτάκη, Ν. Ιατρού, ο εκπρόσωπος το αρχηγού ΓΕΕΘΑ πλοίαρχος Σπύρος Ανδριόπουλος, ο εκπρόσωπος του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος αντιπλοίαρχος και ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος με την σύζυγό του επίσης Ολυμπιονίκη Χρύσα Μπισκιτζή, ο αντιδήμαρχος Αλίμου Νίκος Αλεξόπουλος, οι πρόεδροι των σωματείων Ακής Τσαλίκης (ΝΟΘ), Μάρθα Παλαιοπάνου (ΝΟΙ), Γιάννης Μαραγκουδάκης (ΠΟΙΑΘ), Ρότζερ Γκατ (ΕΝΟΑ), Πέτρος Καθρέφτας (ΝΟΠατρών), Χαρ. Μπακιρτζής (Ομ.Ερετών), Ν.Μπούσης (ΝΟΜαυροχωρίου), Σ. Λάιλ (ΚΟΕ), ο πρόεδρος του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά Κων. Χαλιώρας, ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ Β. Κάκκος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ Κ. Δίντσιος, Γ. Μωυσίδης (Αντιπρόεδροι), Αντώνης Αργυρίου (Ταμίας πρόεδρος ΝΑΟΣαλ), Κώστας Παπαγιάννης (έφορος Αγώνων), Θαν. Μητρούσης (έφορος Υλικού μέλος επιτροπής FISA),Κ. Αθανασόπουλος (έφορος Ανάπτυξης) καθώς επίσης και οι Τζιάνι Ποστιλιονε (τεχνικός σύμβουλος), Κώστας Κοντομανώλης (Ομοσπονδιακός προπονητής), Σπύρος Γάτος (Ομοσπονδιακός προπονητής).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης