Αγώνες δρόμου στη Φολέγανδρο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015, 13:17
Αγώνες δρόμου στη Φολέγανδρο
Φιλοξενία, απαράμιλλη ομορφιά, μοναδικά αιγαιοπελαγίτικα χρώματα θα απολαύσουν όσοι επισκεφτούν και πάρουν μέρος στους αγώνες δρόμου που θα γίνουν στο νησί το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Διαδρομή 13 χιλιομέτρων ανδρών και γυναικών μοναδική με εκκίνηση στις 19.30 από το Καραβοστάση (λιμάνι).

Στη συνέχεια, ο δρόμος ανεβαίνει προς την όμορφη Χώρα, συνεχίζει ανοδικά προς την Άνω Μεριά, μέχρι τη περιοχή του Ελεήμονα (Άνω Μεριά) και μετά επιστρέφει ακολουθώντας από την ίδια διαδρομή. Κατεβαίνοντας περνάει από το Καλντερίμι και μέσα από τα γραφικά στενά και τις πλατείες της Χώρας με τερματισμό στη πλατεία της Πούντας στη Χώρα.

Θα διεξαχθούν επίσης αγώνας 4,7 χλμ. Γυναικών, Ανδρών και παιδικός αγώνας 1 χλμ
 Αγοριών, Κοριτσιών.

Ο αγώνας των 4,7 χλμ θα έχει εκκίνηση στις 20:00.στη περιοχή Ελεούσας, Άνω Μεριά και ο παιδικός αγώνας στις 19.30 στην Πούντα.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με την συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, του Δήμου Φολεγάνδρου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του νησιού.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδα www.folegandroschoraraces.weebly.com καθημερινά συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής. Επίσης στο Τουριστικό πρακτορείο στην πλατεία της Πούντας στη Χώρα, καθημερινά για 1 εβδομάδα πριν τους αγώνες. Οι εγγραφές κλείνουν την ημέρα των αγώνων στις 18:00. Το κόστος της συμμετοχής είναι 5€ και καταβάλλετε πριν την έναρξη των αγώνων στην γραμματεία στην Πούντα. Τα παιδιά συμμετέχουν δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους ευθύνη.

Στη Χώρα μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων θα δοθούν μετάλλια για τις 3 πρώτες θέσεις όλων των κατηγοριών και βεβαιώσεις συμμετοχής για όλους.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015, 13:19