Ακόμη έναν τίτλο στις περισσότερες από 300 διακρίσεις της προσέθεσε η πρωταθλήτρια της ιππασίας Ελένη Μυράτ. Μαζί με το άλογό της, COSMOTE Solon Hit διακρίθηκε στη δεύτερη θέση στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που πραγματοποιήθηκε 17-19 Μαΐου 2013 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Πρόκειται για μια αθλήτρια που διακρίνεται για την επιμονή και την αποφασιστικότητά της, χαρακτηριστικά που την έχουν οδηγήσει πάνω από 10 φορές στην κορυφή τόσο του Ελληνικού Πρωταθλήματος όσο και διεθνών αγώνων όπως τους Βαλκανικούς: 7 φορές χρυσό από 1994 έως 2010 στο ομαδικό ενηλίκων για τη χρυσή Βαλκανιονίκη στο ατομικό ενηλίκων το 2006 .

Η αγάπη της αθλήτριας για την ιππασία ήρθε από τότε που ήταν τεσσάρων ετών και παρά το σοβαρό πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει έχει κατορθώσει να μετατρέψει το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα και να είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες και προπονήτριες της ιππασίας στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για να πετυχαίνεις πάντα τους στόχους σου, είτε στον αθλητισμό, είτε στη ζωή, πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου, για να μετατρέψεις τα μειονεκτήματα σε κινητήριο δύναμη», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελένη Μυράτ.

H COSMOTE στηρίζει την Ελένη Μυράτ από το 2006.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης