Αναγνωστοπούλου: «Αγώνες εντός Ελλάδας για να μην πάει χαμένη η σεζόν»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 21:23
Αναγνωστοπούλου: «Αγώνες εντός Ελλάδας για να μην πάει χαμένη η σεζόν»

H Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου πέρασε την περίοδο της καραντίνας στην Αθήνα και κατάφερε με όσα μέσα διέθετε να διατηρήσει την προπονητική κατάστασή της σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Έτσι η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας από σήμερα, όπως και αρκετοί ακόμη αθλητές και αθλήτριες, μέλη της προολυμπιακής ομάδας, επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

«Είχα μία μπάρα και κάποια κιλά στο σπίτι κι έτσι κατάφερα να διατηρήσω τη δύναμή μου. Παράλληλα έκανα αλτικά στο δρόμο, σκάλες, ενώ είχα την ευκαιρία να κάνω και λίγο τεχνική με τον δίσκο σε έναν ανοιχτό χώρο που βρήκα. Ο στόχος ήταν εξ αρχής να διατηρούμαι σε μια κατάσταση. Έλειψε λίγο το τρέξιμο, ενώ έκανα προσπάθεια να διατηρήσω τα κιλά μου στα επιθυμητά επίπεδα» είπε αρχικά η Αναγνωστοπούλου, η οποία, λίγο πριν την έναρξη της περιπέτειας με την πανδημία του ιού covid-19, είχε βρεθεί για προετοιμασία στη Ν. Αφρική με τον προπονητή της, Χρήστο Παπαδόπουλο.

«Είναι αλήθεια πως η χρονιά είχε ξεκινήσει πολύ καλά για εμένα. Έκανα μια νέα αρχή με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, έκανα μια καλή προετοιμασία, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα, αφού όλες οι μεγάλες διοργανώσεις αναβλήθηκαν. Ευτυχώς πρόλαβα να κάνω έναν αγώνα στη Ν. Αφρική που πήγε πολύ καλά, καθώς έστειλα το δίσκο στα 59.71μ στις 25 Φεβρουαρίου» συμπλήρωσε η κορυφαία Ελληνίδα δισκοβόλος της νέας γενιάς.

Η Αναγνωστοπούλου από τώρα θα θέσει νέους στόχους που θα αφορούν στους αγώνες που θα γίνουν - αν οι συνθήκες το επιτρέψουν - στη διάρκεια της θερινής σεζόν.

«Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω πέσει ψυχολογικά. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω ποιος θα είναι ο στόχος, για που προετοιμάζομαι. Με ενδιαφέρει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς νιώθω πως, αν συμμετάσχω εκεί, δεν θα πάει χαμένη η χρονιά. Σίγουρα θα αγωνιστώ και σε άλλες διοργανώσεις εντός των συνόρων» τόνισε η Αναγνωστοπούλου.

Η 29χρονη αθλήτρια στις 24 Μαρτίου, όταν και «πάγωσαν» οι κατατάξεις της WA για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν 30ή στην παγκόσμια κατάταξη, θέση που της δίνει πρόκριση για τη διοργάνωση του Τόκιο.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 21:24