Ανακοίνωση ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τον Μαραθώνιο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 13:32
Ανακοίνωση ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τον Μαραθώνιο
Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), με αφορμή τις αναφορές σχετικά με το θέμα της μη συμμετοχής Παραολυμπιακών αθλητών στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τονίζει:

«Οι σχέσεις της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με τον ΣΕΓΑΣ, εδώ και πολλά χρόνια, είναι υποδειγματικές, όπως και η συνεργασία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ΣΕΓΑΣ στήριξε υλικοτεχνικά το αθλητικό κίνημα των ατόμων με αναπηρία, ενώ μας έχει διαθέσει ανιδιοτελώς αθλητικούς χώρους για τις ανάγκες των αθλητών και αθλητριών μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπήρχε πρόθεση από πλευράς ΣΕΓΑΣ για το θέμα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ήταν ένα ατυχές γεγονός, που προφανώς προέκυψε από κακή συνεννόηση και το οποίο ΔΕΝ πρέπει και ΔΕΝ μπορεί να επηρεάσει σε τίποτα την άψογη συνεργασία που έχουμε με την προηγούμενη αλλά και τη νυν διοίκηση της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού».

«Ήδη ο πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Γιώργος Φουντουλάκης έχει συνεχή συνεργασία με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο, που αφορά στη διεύρυνση των σχέσεων ανάμεσα στους δύο φορείς. Με τον κ. Παναγόπουλο μάλιστα θα υπάρξει και νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες, ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή Παραολυμπιακών αθλητών στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του ΣΕΓΑΣ» προσθέτει.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 15:06