Εδώ και μερικούς μήνες ο ταλαντούχος πυγμάχος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Αποστόλης Κεϊβάνης αποφάσισε να κυνηγήσει το αμερικάνικο όνειρο. Ο 26χρονος αθλητής μετά από μία επιτυχημένη πορεία και διακρίσεις στα ελληνικά ring (Πανελλήνιος Πρωταθλητής Β’ και Γ’ κατηγορίας 64kg το 2015 και 2ος Β’ και Γ’ κατηγορίας 60kg το 2016), υπό την επίβλεψη των Γιώργου Ελευθεριάδη και Γιάννη Κλώνη, μετακόμισε στο Los Angeles για να προπονηθεί σε ένα από τα κορυφαία γυμναστήρια πυγμαχίας στην Αμερική.

Δεν υπάρχει φίλος του αθλήματος που να μην γνωρίζει το όνομα «Wild Card», όπως και αυτό του Freddie Roach, του προπονητή των κορυφαίων επαγγελματιών πυγμάχων (ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα ονόματα των Manny Pacquiao και Miguel Cotto). Πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του Πρωταθλητή από το Βόλο, ο οποίος πλέον στοχεύει σε ένα νέο ξεκίνημα στις απαιτητικές επαγγελματικές κατηγορίες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αποστόλης αυτή την περίοδο προπονείται σκληρά με τη βοήθεια του Μεξικάνου προπονητή Juan Carlos Martinez – στενού συνεργάτη του Freddie Roach. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει sparring 3 φορές την εβδομάδα με επαγγελματίες πυγμάχους ώστε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να είναι πανέτοιμος για τους πρώτους του επαγγελματικούς αγώνες!

Η ελληνική κοινότητα πυγμάχων στην Αμερική ενισχύεται πράγμα που δείχνει πως το ταλέντο δεν λείπει στους αθλητές μας και αν έχουν τη στήριξη όλων μας μπορούν να πετύχουν στόχους που έμοιαζαν αδύνατοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης