Ο Ράιαν Λόχτε συνεχίζει να πληρώνει ακριβά τις ανοησίες του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, με την υποτιθέμενη ένοπλη ληστεία της οποίας έπεσε θύμα, ενώ είχε προκαλέσει ζημιές, όντας μεθυσμένος, σε πρατήριο βενζίνης.

Ο 32χρονος Αμερικανός Ολυμπιονίκης κολυμβητής πέρα από σχεδόν όλους τους χορηγούς του έχασε και το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες για τους επόμενους 10 μήνες. Αυτή ήταν η κοινή απόφαση που πήρε η Ολυμπιακή Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ομοσπονδία Κολύμβησης της χώρας. Αυτό σημαίνει πως ο Λόχτε δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται να αποσυρθεί από τη δράση και τις αγωνιστικές πισίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είχε καταγγείλει, ο ίδιος και ακόμα τρεις κολυμβητές έπεσαν θύματα ληστείας με την απειλή όπλου σε ταξί, καθώς επέστρεφαν στο Ολυμπιακό χωριό από μια νυχτερινή έξοδο. Η αστυνομία, όμως, απέδειξε ότι οι κολυμβητές είχαν προξενήσει ζημιές στην τουαλέτα βενζινάδικου και στη συνέχεια συνεπλάκησαν με τους εργαζομένους, που ζητούσαν, δικαιολογημένα, αποζημίωση για τις ζημιές. Ένας από το προσωπικό τράβηξε όπλο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία και τους ανάγκασε να πληρώσουν.

Ο Λόχτε έχει παραδεχθεί ότι ήταν μεθυσμένος και ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν πρόκειται να ταξιδέψει ξανά στη Βραζιλία, καθώς εκκρεμεί ένταλμα σύλληψής του και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Βέβαια, ο Αμερικανός πρωταθλητής δήλωσε στενοχωρημένος για τα προβλήματα που δημιούργησε και για να ξεχάσει την περιπέτειά του δέχτηκε την πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού «ABC» να λάβει μέρος στο σόου «Dancing With Τhe Stars».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Κολύμβηση: Η Speedo… εγκατέλειψε τον Λόχτε μετά τα όσα έγιναν στο Ρίο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης