Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν μία μεγάλη ανακούφιση για όλους τους αθλητές, που ζούσαν μέσα στην αβεβαιότητα και προσπαθούσαν εν μέσω πανδημίας να βρουν ασφαλείς τρόπους για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Για την Κέλλυ Αραούζου, η ανακούφιση ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια έδινε μάχη για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Τόκιο, έχοντας όμως ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό που την άφησε αρκετά πίσω και μείωνε αισθητά τις πιθανότητες της. Τώρα, η 29χρονη πρωταθλήτρια έχει την ευκαιρία να δουλέψει καλύτερα και να διεκδικήσει με αξιώσεις τη δεύτερη παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τη συμμετοχή της στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι Ολυμπιακοί μεταφέρθηκαν και, όπως και με όσους έχω μιλήσει, έχουμε ανακουφιστεί, γιατί η πίεση ήταν πλέον μεγάλη. Οι προπονήσεις δεν μπορούσαν να γίνουν, οι μέρες περνούσαν και μέχρι να βγει η απόφαση για το Τόκιο εμείς απλά καθόμασταν και παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Αραούζου και συνέχισε:

«Φέτος η χρόνια ήταν πολύ δύσκολη για μένα, άρχισε με έναν τραυματισμό που ακόμα και σήμερα προσπαθούμε να διορθώσουμε. Δεν ήταν μια καλή χρονιά ούτως ή άλλως για μένα δηλαδή. Δεν έκανα αγώνες, έχασα πάρα πολλές προπονήσεις, μέχρι που πήγα στην προετοιμασία του υψομέτρου τον Φεβρουάριο-Μάρτιο και άρχισα να ξαναμπαίνω κανονικά στους ρυθμούς μου. Αυτή τη στιγμή το πλάνο μας λέει να ξεκουραστούμε, να φτιάξουμε όσο περισσότερο μπορούμε το γόνατό μου και να δουλέψουμε καλύτερα όταν θα είμαστε και πάλι στο νερό».

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια έστειλε παράλληλα το δικό της μήνυμα στον κόσμο που παραμένει κλεισμένος στο σπίτι, περιμένοντας να περάσει η… καταιγίδα της πανδημίας: «Αυτή τη στιγμή ζούμε μια πολύ παράξενη κατάσταση που το μόνο που μπορεί να μας κάνει είναι καλό, αρκεί να δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Κλείνοντας την τηλεόραση και βλέποντας λίγο θετικά την επικρατούσα κατάσταση θα βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτήν! Να βγούμε να τρέξουμε ή να περπατήσουμε για λίγο και να ακούσουμε τη φύση. Γυρνώντας μπορούμε να βάλουμε την αγαπημένη μας μουσική και να μαγειρέψουμε κάτι υγιεινό και σπιτικό που σίγουρα πριν την πανδημία δεν είχαμε τον χρόνο να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι σε καθημερινή βάση. Να κάτσουμε να μιλήσουμε μέσω βιντεοκλήσης με τους αγαπημένους μας και να τους μεταδώσουμε λίγη χαρά. Εγώ έτσι το αντιμετωπίζω και σίγουρα η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη με όσους αγαπάμε δίπλα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης