Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ελένη Κουρτελίδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξάγεται στη Ρωσία.  Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την 12η θέση στο σύνολο στην κατηγορία των 71κ. και η επανεμφάνισή της, μετά τα δύο χειρουργεία ήταν άκρως επιτυχημένη.

Η Κουτελίδου με 201κ. στο σύνολο υστέρησε σε τριπλή ισοβαθμία, ενώ αν είχε πάει λίγο καλύτερα στο αρασέ θα είχε μπει στις 8 καλύτερες. Στο αρασέ σήκωσε 86κ. στην πρώτη της προσπάθεια και είχε δύο άκυρες στα 90κ., με αποτέλεσμα να καταλάβει την 19η θέση. Στο ζετέ, όμως, ξεπέρασε τον εαυτό της και με 115κ., πήρε την 7η θέση, ξεπερνώντας πολλές αθλήτριες από το πρώτο γκρουπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορία των 71κ. στις γυναίκες ήταν αυτή με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση και σχηματίστηκαν τρία γκρουπ.

Η ελληνική αποστολή ολοκληρώνεται αύριο με τη συμμετοχή δύο πρωταθλητών στα 89κ. Ο Μανώλης Μαριανάκης θα αγωνιστεί στο Β γκρουπ στις 11:00 το πρωί και στις 17:00 ο Θοδωρής Ιακωβίδης θα συμμετάσχει στο Α γκρουπ, με την ευχή όλων να σφραγίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης