Ακάθεκτος συνεχίζει στο πρωτάθλημα παίδων του χάντμπολ ο ΑΣΕ Δούκας, διατηρώντας το απόλυτο νικών.
Η ομάδα του Γιώργου Σαΐτη το βράδυ της Δευτέρας πέτυχε ακόμη μία σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά στο «Γ. Κασιμάτης» με 32-29 επί της ΑΕΚ, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο ΑΣΕΔ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο έδειξε υπομονή, επιμονή και την απαιτούμενη σοβαρότητα και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει δύο βαθμούς – χρυσάφι.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο ξεκίνημα του με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ. Η ΑΕΚ στο 17’ ξέφυγε με δυο τέρματα (8-6) όμως ο ΑΣΕΔ με ένα σερί 0-3 πήρε προβάδισμα στο 22’ (8-9).
Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι παρέμεινε ντέρμπι με την Ένωση να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με ένα γκολ (15-14) και τις δυο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη, η ΑΕΚ έχτισε μια διαφορά τεσσάρων τερμάτων (21-17, 38’) όμως οι «μπλε» του Γιώργου Σαϊτη με αντεπίθεση διαρκείας και επί μέρους σκορ 1-8 πήραν τα ηνία αγώνα και προηγήθηκαν στο 46ο λεπτό με 22-25.
Η ΑΕΚ, στον χρόνο που είχε απομείνει, προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως ο Δούκας ήταν αποφασιστικός και συγκεντρωμένος μέχρι το φινάλε και κατέκτησε μια πολύ σπουδαία νίκη επικρατώντας με 32-29.

ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα: 29-32
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-3, 5-5, 8-6, 11-12, 15-14, 19-16, 21-19, 22-23, 23-27, 26-29, 29-32.
ΑΕΚ (Γεωργούδης): Βασιλακάκης, Παπαδάκης, Πρωτέκδικος, Αθανασάκος, Δικαιούλιας 7, Ασλής, Σοφιανός 2, Στάθης 5, Κοτσιώνης 13, Βασιλείου, Κοβάνης 1, Καρράς 1, Παππας, Τσαμποδήμος, Παπαντωνίου, Ρούτσιας.
ΑΣΕ Δούκα (Σαΐτης): Κασιώνης, Βασιλόπουλος, Μάνος 3, Παγιάτς 3, Αθανασόπουλος, Κοτζαντωνόγλου, Σφαέλος, Γερουλάνος 10, Βασιλόπουλος 1, Κωνσταντόπουλος, Ρουμπης, Βούλγαρης 4, Ζαφειράκης 7, Ραυτόπουλος, Τσέβας, Στεφανίτσης 4.
Πέναλτι: 1/1 – 4/4, Δίλεπτα: 8-4.
Απούσα η διοίκηση του ΑΣΕΔ από το ντέρμπι
Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι από το ντέρμπι με την ΑΕΚ έλαμψαν διά της… απουσίας τους οι διοικούντες τον ΑΣΕΔ, ενώ αντίθετα τον αγώνα παρακολούθησαν στελέχη της ομοσπονδίας, καθώς και προπονητές ομάδων από την Handball Premier (Α1 ανδρών).
Το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται πως ο Δούκας έχει εγκαταλείψει το τμήμα χάντμπολ στην τύχη του, αφού ακόμα και η χρήση του γηπέδου στο ΔΑΪΣ από την ομάδα των Παίδων γίνεται μία φορά τη βδομάδα και οι προπονήσεις μοιράζονται μεταξύ στίβου και κλειστού ΟΑΚΑ και του γηπέδου της Πολιτείας.
Η μεγάλη επιτυχία της ομάδας οφείλεται στον επαγγελματισμό τη γνώση και την καθοδήγηση του Γιώργου Σαΐτη, στην επιμονή και την αγάπη των μικρών αθλητών για το χάντμπολ, στον σεβασμό που έχουν στον προπονητή τους, καθώς και στους γονείς των αθλητών που στηρίζουν με ό,τι μέσα μπορούν τα παιδιά τους.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης