Ακάθεκτη προς την κατάκτηση του πρώτου Australian Open στην καριέρα της, οδεύει η Άσλεϊ Μπάρτι. Η Αυστραλή «οικοδέσποινα» του πρώτου Grand Slam για το 2022, που φιλοξενείται στην Μελβούρνη, χρειάσθηκε μία ώρα και 14 λεπτά, για να προκριθεί στα προημιτελικά, επικρατώντας της Αμερικανίδας, Αμάντα Ανισίμοβα (Νο 60 στον κόσμο) με 6-4, 6-3.

«Έχει ένα εξαιρετικό παιχνίδι που σε πιέζει από την αρχή και είμαι χαρούμενη που άντεξα και κατάφερα να επαναφέρω τις ανταλλαγές στο μοτίβο του παιχνιδιού μου πιο συχνά και συγκεκριμένα στα πιο σημαντικά σημεία», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα η Μπάρτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επικεφαλής στην παγκόσμια κατάταξη, δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ στο τουρνουά, καθώς επικράτησε με 6-0, 6-1 σε 54 λεπτά της Λέσια Τσουρένκο, της Λουσία Μπρονζέτι, με 6-1, 6-1 σε 52 λεπτά και της Καμίλα Γκιόργκι με 6-2, 6-3 σε 61 λεπτά.

Η 25χρονη Μπάρτι, θα διεκδικήσει μία θέση στον ημιτελικό, με αντίπαλο την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα (Νο 21), η οποία επικράτησε της Μαρίας Σάκκαρη (Νο 8) με 7-6(0), 6-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης